Poznata Crnogorka je podojila dete u crkvi, reakcija popa je nešto najbolje što ćete čuti danas

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šta vi mislite?

Dojenje u javnosti je velika tema o kojoj se često priča. I dok se sve više žena zalaže za normalizaciju ove potpuno prirodne radnje, mnogi se pitaju gde su granice. A jedan tvit je ponovo sve pokrenuo.

Naime, blogerka Nataša Kovačević je često delila svoje fotografije dojenja na javnim mestima, a nedavno je objavila sliku na kojoj doji bebu u crkvi.

„Interesantno je da pop nije imao ništa protiv da dojim pred svima. Bog mi ih je dao, njemu sam došla da se molim da ih čuva. Majčina je ljubav najbliža božijoj. Bezuslovna. Moje dete ne mora biti doktor ili pilot da bih ga volela više od svega na svietu. Ne mora biti strejt, ne mora da navija za moj omiljeni klub, ne mora da sluša muziku za koju ja mislim da je kul. Sve što sam sebi na teret stavila da mora je da bude srećan. I ako ne bude – ja ću ga i tada voleti najviše na svetu. Više od očiju. Više od majke. Više od Boga. Dobro je jedini put do Boga. I najsnažnije sila na svetu. I u ova rđava vremena, borba za prevlast dobra obaveza je svakog časnog čoveka“, napisala je Nataša, a prenosi ŽenaBlic.

Mišljenja i komentari su bili podeljeni. Mnogima je ovo najnormalnija stvar na svetu, ali je bilo i onih koji su se zgražavali.

Izdvajamo jedan komentar.  „Koliko sam skapirala žena je infulenser i promoter dojenja, jel ste očekivali da će da gurne detetu flašicu u usta, ne znam šta vas ovde konkretno vređa i uznemirava, niti na koji način ona remeti javni red i mir dojenjem u javnosti koje nije ilegalna radnja.“

***

Bonus video: 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram