Poklon koji je učiteljicu iz Ljiga učinio najsrećnijom ženom

Ana Gošnjić, Ljig, škola, učiteljica
Ana Gošnjić Foto: Privatna arhiva Ane Gošnjić

U moru ešarpi, parfema i drugih sličnih poklona koje obično đaci daju učiteljicama za Osmi mart, Ana Gošnjić iz Ljiga dobila je nešto sasvim drugačije.

„Za sve su to zaslužni moji plemeniti đaci i njihovi roditelji. Oni su osetili da je to dobro učiniti“, kaže za Zadovoljnu Ana Gošnjić, učiteljica Osnovne škole Sava Kovačević u Ljigu.

Ana Gošnjić, Ljig, škola, učiteljica
Ana Gošnjić Foto: Privatna arhiva Ane Gošnjić

Naime, Ana je kao poklon dobila uplatnicu naznačenu na Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR). Tako su roditelji i đaci sakupili novac i umesto da ga potroše na neki uobičajen poklon, sredstva uplatili u humanitarni fond.

Osim toga, učiteljica je, naravno, dobila i nezaobilazne čestitike koje su đaci svojeručno pravili.

osmi mart
Foto: Privatna arhiva

„Posebno mi je drago to što je njih sve to toliko odbradovalo. Verovatno su podstaknuti onim što im ja svakodnevno pičam u učionici. Mi smo inače već imali više humanitarnih akcija jer u odeljenju imamo dečaka sa cerebralnom paralizom, pa smo sakupljalji sredstva za operaciju. Deca njemu svakodnevno pomažu i čitava ta humana atmosfera u učionici ih je verovatno podstakla da mi daju ovakav poklon za Osmi mart. Znali su da bi me tako nešto najviše usrećilo“, rekla je učiteljica Ana za naš portal.

BONUS VIDEO: DAN MAJKE TROJKI

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram