Ove reči Nataše Pavlović se neće svideti roditeljima kojima je najvažnije da im deca budu najbolja

Nataša Pavlović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nataša Pavlović, autorka i voditeljka emisije "Praktična žena", zna gde greše i oni roditelji koji imaju najbolje namere, pa se na kraju ispostavi da su preterali.

Gošća poslednje epizode Mamazjanije je Nataša Pavlović, autorka poznate emisije „Praktična žena“. U podkastu ona nam je otkrila kako uspeva da organizuje svoj dan. Uz poslovne obaveze, snimanja, kuvanje u studiju i kod kuće, uz dva dečaka Olega i Jana, ona ima neizmernu želju da svaki slobodan momenat, kojih nema mnogo, provede uz njih.

U jednom delu Mamazjanije ona je govorila o tome da deca pate zbog velikih roditeljskih ambicija, a na Instagram profilu Zadovoljne je naišla na veliko oduševljenje roditelja.

„Nisam ja apriori protiv svega što se u međuvremenu napravilo i što se saznalo. Sve to treba koristiti i upotrebiti – od knjiga do radionica, ali u nekoj normalnoj meri, a ne da preterujemo. Svi hoćemo da budemo, da naša deca budu najbolja, jedina, pa tu se hvališ, pa to ne postoji više normalno dete, prosečno, svi su vunderkindovi… Pitaš drugo dete kad ti dođe u kuću – a kakav si ti, kakav si u školi… Ama pusti dete, niti se oni pitaju za školu, niti je njima to bitno, gledaju se, igraju se. Preterujemo u svemu“, rekla je između ostalog Nataša.

Nataša je u Mamazjaniji opisala i kako izgleda svakodnevica sa dva dečaka između kojih je razlika sedam godina, pričala je o slobodnom vremenu koje svaka mama dobija na kašičicu i otkrila da je svaki sat koji bi provela sama – ukraden od njene dece, sa kojom želi da bude što više dok ne porastu.

BONUS VIDEO:

*

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram