Zejna u novoj Mamazjaniji otvorila dušu i opisala kako je biti Romkinja i samohrana majka danas u Srbiji

Zejna Murkić gost emisije Mamazjanija Foto:filip Krainčanić/Nova.rs

U novoj Mamazjaniji pevačica Zejna Murkić, priča o svom iskustvu samohrane majke, borbi sa predrasudama i vaspitanju jedne devojčice, kojoj je mama glavna figura i uzor u životu. O timu iz snova, Zejni i Kjari, slušajte premijerno sutra od 20 sati na portalu Zadovoljna.rs.

O svom odrastanju, suočavanju sa svetom, koji često ume da bude surov, posebno prema „drugačijima“, ali i o vaspitanju ćerke, njenoj borbenosti, samouverenosti, stavovima i koracima koji mamu u stopu prate, ispričala nam je Zejna u iskrenom razgovoru za Mamazjaniju, a ova kao i sve prethodne epizode Mamazjanije, biće na ostalim platformama dostupne već u nedelju narednog dana, u 8 ujutro i to na YouTube kanalu NOVA RS i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher, kada se u pretrazi upiše Nova.rs.

Naša gošća osvrnula se na momente neprijatnosti koje je doživljavala jer je njena ćerka drugačije boje kože od nje, iako je po karakteru, kako ističe, mamina „slika i prilika“. Takođe pričala nam je o odnosu sa bivšim mužem, ali i o emocijama koje stavlja po strani i nikada ispred potreba i želja svog deteta.

Kako je Zejna raskinula dugogodišnju vezu jer je ćerka bila na prvom mestu, ali i zašto Kjaru nije morala da priprema za „surovi svet“ pre nego što je krenula u školu, priča nam u novoj epizodi naše emisije. Kako na njenu popularnost gleda ćerka, ali i okolina i bivši partner, otac njenog deteta, i zašto je važno da budeš doterana, ako se razlikuješ od većine, da bi bila prihvaćena, objasnila nam je uz osmeh i vedrinu Zejna u novoj Mamazjaniji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram