Oktomama iskreno: „Nikome nisu potrebna deca“

Beba i porodica 12. jul 202010:51 > 10:51
Oktomama
Oktomama; Foto: Jones/Steinberg / Pacific coast news / Profimedia

Nađe Sulejman, koja je postala poznata kao "Oktomama", ima 14 dece. A na pitanje šta joj je to trebalo - spreman odgovor.

Nađa je postala poznata 2009. kad je rodila osmorke, koje su nedavno proslavile 11. rođendan.

View this post on Instagram

Happy birthday to my beautiful angels. You are some of the kindest, most compassionate, caring human beings I’ve ever known. Words cannot express how grateful I am to be your mother. You all have blessed my life immensely and I thank God daily for trusting me to care for, shape the lives of, and influence all of you. Recent tragic events of loved ones lost are a powerful reminder of how fragile, precarious, yet precious life is, as tomorrow is never promised. We need to hug our loved ones a little longer and a little tighter while they are here. You are my miracles, my angels, and I will love you with all my heart, forever. Happy 11th birthday Noah, Maliyah, Nariyah, Isaiah, Jeremiah, Jonah, Josiah, and Makai. #HappyBirthday #Angels #Blessed ??

A post shared by Solomon Family (@nataliesuleman) on

„Srećan rođendan mojim predivnim anđelima. Vi ste najdivnija, najsaosećajnija i najbrižnija bića koja poznajem. Rečima ne mogu da izrazim koliko sam zahvalna što sam vaša mama. Vi ste moja čuda, moji anđeli i volim vas svim svojim srcem, zauvek”, napisala je Nađa, koja ima još četiri sina i dve ćerke.

U moru čestitki, jedan od njenih pratilaca iskoristio je priliku da joj postavi i jedno nepristojno pitanje. „Zašto joj je bilo potrebno toliko dece?“

„Nikom nisu „potrebna“ deca“, istakla je Oktomama, posebno podvukavši reč „potrebna“, kako bi jasno naznačila da pravi razliku između dece i materijalnih stvari, ali i da se tako nešto ne planira. „Nikad nisam planirala da rodim osmorke, iako sam želela veliku porodicu (doduše, ne ovoliku). Nadam se da ćeš jednog dana pogledati/pročitati moju priču“, objasnila je.

Pročitajte još:

Ona danas ima 45 godina, a s pratiocima preko društvenih mreža deli detalje iz svakodnevnog života sa decom. Ima ih ukupno 14. U jednom intervjuu je otkrila da joj je za troškove mesečno potrebno 5000 dolara, a dobija samo 1500 dolara dečijeg dodatka, podseća Mirror. 

U međuvremenu je privlačila pažnju javnosti radeći kao striptizeta i zvezda porno filmova, a u nekom momentu ispostavilo se i da je zavisnica od „ksanaksa“. Srećom, uspela je da reši zavisnosti, a filmove za odrasle prestala je da snima kad je 10-godišnju ćerku pronašla u štiklama i donjem vešu, priznala je za The New York Post.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram