Muž, ja i sva naša deca imamo isto ime – ljudi kažu da smo glupi

Foto: TikTok/@alexxroyaa

To uopšte ne izaziva pometnju.

Jedna mama postala je viralna na TikToku nakon što je otkrila da svi članovi njene porodice imaju isto srednje ime. Mama blogerka Aleksandrija, koja objavljuje pod korisničkim imenom @alexxroyaa, uzvratila je hejterima koji su je nazvali „glupom“ jer je svojoj deci dala identične nadimke.  Njen TikTok video, koji je objavljen u februaru, od tada je dobio skoro 10 miliona pregleda.

Ova mama troje dece je otkrila da svi u njenoj užoj porodici – uključujući njenog dečka Devena i troje dece – dele isto srednje ime: Loren.

„Deven je mislio da se zezam s njim kada smo prvi put počeli da izlazimo i rekla sam mu da imamo isto srednje ime. Rekao je: ‘Da li me ismejavaš?’ jer se to ime smatra imenom za devojke”, napisala je 26-godišnjakinja o trenutku kada je otkrila sličnost.

„Rekla sam apsolutno ne i da nisam lagala!“

@alexxroyaa I hope she sees this and gets a good laugh 😅 #momsoftiktok #pulledover #storytime ♬ original sound – alexandria

U početku, Aleksandrija nije mogla da mu veruje, pa je Deven naterao svoju devojku da pozove člana porodice da potvrdi ime. Kada je saznala da to nije laž, par je odlučio da zadrži ime Loren kao porodično nasleđe.

„Rekli smo jedno drugom da je tako suđeno i da ako ikada budemo imali decu, da ćemo i njima preneti svoje srednje ime i upravo smo to uradili, 7 godina kasnije, sa troje dece“, rekla je ona.

Čini se da su korisnici TikToka podeljeni oko zajedničkog imena porodice. „Ja bih se od ovoga uplašio, to nije normalno“, rekao je jedan korisnik. Drugi se javio i rekao da i u njegovoj porodici postoji isti slučaj. „Moja tašta i tast imaju isto srednje ime, Frensis“, napisao je.

BONUS VIDEO: Podcast Mamazjanija Milica Đurđević Stamenkovski: Nije lako biti trudnica u parlamentu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram