„Moj sin ima šest godina i ustaje u šest da čisti i kuva“

Foto:Screenshot/TikTok/shopping666

Da nije TikToka ne bismo znali za mnoge čudne stvari koje se dešavaju oko nas. Čak i ako to "oko nas" znači u drugoj državi, verovatno će i vama užasno zvučati priča jedne mame koja je objavila video u kom objašnjava da njen mali sin mora da ustane svakog jutra u šest da bi ispunio njena dosta visoka očekivanja.

Njena objava je pregledana više od 26 miliona puta i izazvala je lavinu komentara na mrežama. Roditelji se masovno svađaju da li je ono što ova majka radi neprimereno ili je za pohvalu.

Autorka videa je pokazala da njen šestogodišnji sin ustaje u šest ujutro, sprema odeću, pravi sebi doručak i onda počne da obavlja brojne kućane poslove. Kad opere zube i posle doručka raspremi sto, posuđe stavi u mašinu. Onda usisava, čisti pod u dnevnoj sobi, briše prašinu. Ono što je najviše šokiralo ljude koji su video pogledali je kad mališan izvadi masažer za stopala za mamu. Kad sve to obavi, odlazi u školu.

@shopping666 My baby is six years old, and he gets up at six every day to cook for himself, do housework and then go to school❤️👏👏#GEICOGiveHappy #shopping666 ♬ original sound - Smarthome shopping

The Sun prenosi da roditelji misle kako dete treba da učimo obavljanju kućnih poslova, ali i da je ovo preterano.

Našlo se i par onih koji misle da je ovo odličan primer vaspitanja, jer će dečak, kad počne da živi sam, biti samostalan.

Šta vi mislite?

***

Bonus video: Verovanja kod našeg naroda

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram