Mina Sovtić otkriva kakva je Anica Dobra baka: „Ovo su jedine instrukcije koje joj dajem“

Foto: Jan Woitas / AFP / Profimedia;I nstagram/knife_afterdark

Ima mamu na koju može da se osloni.

Mlada glumica i ćerka Anice Dobre Mina Sovtić (28), koja je pre pola godine na svet donela ćerku, otvorila je drugu sezonu podkasta „Mamazjanija“ i tom prilikom otkrila je između ostalog kakva je kao baka proslavljena glumica.

Mina je istakla da nikada neće biti disciplinovana kao Anica.

„Kad sam ja bila mala moja mama je ekstremno mnogo radila i znam da sam je stalno osuđivala u smislu posao ti je važniji od mene. Iskreno sad kad imam takav primer, ja nikad neću moći da budem tako disciplinovana kao ona, to je vojnička disciplina“, rekla je Mina i dodala:

„To je urođeni karakter, njena majka je Slovenka, to je nivo discipline i odgovornosti koji ja nemam. Ja imam nešto opušteno i spontano u sebi. To kod nje ne postoji“, kaže Mina, ali priznaje da je Anica s godinama opuštenija nego što je bila ranije.

„Korisno je imati osobu na koju možeš da se osloniš“, naglašava mlada glumica.

Ona je navela i koje instrukcije daje svojoj mami kada čuva unuku.

„Ne moraš da joj stavljaš kapu, čarape“. Sve je ok. To su jedine instrukcije koje joj dajem da bih je opustila, a ne da se brinem da li će ona o nečemu da razmišlja“.

Mina se prisetila i detinjstva, te otkrila da je imala ogromnu slobodu u svemu.

„Ako sam htela da idem u vrtić sa zelenom i narandžastom čarapom na jednoj i drugoj nozi, to sam mogla da radim. Imala sam potpunu slobodu, to je za naš mentalitet neuobičajeno. Mogla sam da stavim glistu u usta. Nisu me sprečavali ni u čemu. To je za moj karakter fenomenalno. Uvek su imali poverenje u mene, sve sam pričala roditeljima, pogotovo mami, a pošto su mi dali poverenje, to sam htela da opravdam. Nikad nisam bila problematična. I putovala sam sama. Imala sam slobodu da budem ono što jesam“, zaključila je Mina.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram