Marina je napunila 33 godine, a da to nije znala – kako je to moguće?

Foto: Instagram/uradi.sama.mama

Pitali smo je šta se desilo i dobili odgovor.

Marina Malinović stoji iza Instagram profila @uradi.sama.mama. Majka je troje dece i korisnim trikovima i savetima želi da olakša svakodnevicu svake mame na Balkanu, što i uspeva. I to ne samo mamama.

Marina ima skoro 50 hiljada pratilaca na Instagramu i njen vrlo kreativan sadržaj privukao je pažnju jer se bavi raznim temama od uređenja kuće, nege cveća, raznih domaćih recepata, ali i razmenjivanjem saveta o roditeljstvu sa drugim majkama.

Njen post u kome govori  kako je zaboravila na svoj rođendan nas je podsetio da postoji i ta druga strana majčinstva, koju ne viđamo tako često. Mnoge mama su se poistovetile sa njom i podelile svoja iskustva u komentarima.

„Ova mama je danas napunila 33 godine, a da to nije znala. Zaboravila sam na svoj rođendan zato ništa od fancy slike i torte, frizure, haljine i provoda. Ovaj put mi je samo dosta Trileće iz kutije i da sednem ili eventualno legnem“, napisala je ona na fotografiji.

Kontaktirali smo Marinu i pitali smo je kako je moguće da neko zaboravi na svoj rođendan.

„Sa troje dece je sve moguće kao i to da zaboravite sopstveni rođendan. Vrtić ne radi, deca su kući, srednje dete je pre toga imalo tri dana temperaturu 39. Beba je primila vakcine prvi put, plus smo bili nenadano upućeni u dečju bolnicu na sečenje resice ispod jezika (frenuluma)“, kaže Marina za naš portal.

I to nije sve!

„Na sve to usred pakovanja i selidbe 85 km daleko do mesta gde živimo. Isto tako usred renoviranja kuće na selu koju sami sređujemo u koju treba da se uselimo. Dobro je da je to jedino što sam zaboravila.“

Ova super mama deli svoja iskustva roditeljstva poput tri carska reza i dojenja, kao i kako se nosila sa gubitkom trudnoće. Svoju priču deli u nadi da će nekome od njenih pratiteljki značiti. Želja joj je da njena zajednica bude mesto gde će se svi osećati sigurno da podele svoja iskustva, ma kakva ona bila, te da kako kaže, sve zajedno iz njih izađu još jače.

Iako su neke od tema kod nas i dalje tabu i o njima se šapuće, Marina radi na radi na stvaranju realne slike o roditeljstvu i životu svake majke, gde nije sve ni sjajno ni bajno. Posebno što je uplovila u svet mama-influenserki koje ‘posao’ majke predstavljaju kao bajku u kojoj one nikada nisu umorne i roditeljstvo im nikada ne pada teško.

Bonus video: Razotkrivamo viralnu prevaru sa ananasom i čekićem

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram