Mamazjanija: Ispovest Igora Milanovića, našeg vaterpoliste koji je posle smrti supruge postao samohrani otac

Bio sam ćerkama i tata i mama, kaže gost nove “Mamazjanije” Igor Milanović, proslavljeni, i nekada najbolji vaterpolo reprezentativac, a danas vaterpolo trener i otac dve devojčice.

Igor se kroz razgovor u “Mamazjaniji” prisetio harmoničnih dana, kada su mu deca bila mala, a o njima je brinuo sa voljenom suprugom Natašom, dok je surova bolest nije odnela. O danima, nedeljama, mesecima težine, straha, panike i bola koji su usledili, priča ovaj samohrani otac, koji se na sreću ponovo zaljubio, a njegovu Ivanu, ćerkice su prihvatile sa mnogo ljubavi.

Može li tata da zameni mamu i u kojoj meri?

Šta je jednom samohranom tati najteže u odgajanju i vaspitanju dece, posebno ženske?

Koliko je važna pomoć sa strane: bake, prijatelja, porodice?

Šta je potrebno da postoji u porodici i u odnosu mame i tate da bi deca izrasla u zadovoljne, dobre i normalne ljude?

Kako u današnjem svetu objasniti detetu šta je dobro, a šta loše?

O pedagoškim metodama koje je primenjivao, i dalje ih primenjuje, i o tome kako tek sada kada su mu ćerke odrasle ubira plodove žrtvovanja, truda i posvećivanja deci prilikom njihovog odrastanja, prvi put, kako ističe, javno govori naš čuveni sportista, kojem su ćerke, Irina i Isidora, životno bogatstvo o kakvom nije mogao ni da sanja.

Mamazjaniju ćete premijerno gledati svake subote u 20 sati na portalu Zadovoljna.rs, a epizode će na ostalim platformama biti dostupne već u nedelju narednog dana, u 8 ujutru, i to na YouTube kanalu Nova video i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher, kada se u pretrazi upiše Nova.rs.

Ceo video pogledajte na početku ovog teksta.