Mama na TikToku progovorila o dilemi koju imaju mnogi roditelji u Srbiji

Foto: TikTok/gianna_valenti

"Niko nema prava na vaše dete".

Saveta za mame i tate danas ima na svakom koraku, tako da su mladi roditelji doslovno zatrpani informacijama, posebno u odnosu na njihove roditelje i vreme kada su oni gajili decu.

Instagram, TikTok i ostale društvene mreže prepune su „zlatnih“ pravila prema kojima treba da usmeravate svoje postupke. Međutim, jedan TikTok video zapravo podseća na važnu stvar koju često zaboravimo.

„Niko nema pravo na vaše dete“, kaže korisnica TikToka koja je inače svoj nalog posvetila mladim roditeljima koji pokušavaju da razbiju toksične odnose unutar njihove porodice.

@gianna_valenti Reply to @alixandstephen just a reminder ❤️ #fyp #foryou #momsoftiktok #momtok #anxiousmom #boundaries #toxicfamily ♬ original sound - Gianna

„Reći ću vam sada nešto što će uzburkati more malo, i nije me briga jer ja svim srcem verujem u to“, počinje ona u videu.

„Ako nemate jak, stabilan, srećan, pun ljubavi, istinski odnos sa nekim u vašoj porodici ili porodici vaše tazbine, onda nema razloga da oni moraju da imaju bilo kakav odnos sa vašim detetom.“

Komentari podrške i slaganja su samo počeli da se nižu na njenu izjavu.

I stiče se da je tolika podrška jasan znak da je pogodila važnu temu jer mnogi roditelji izgleda muče muku sa sličnim problemima unutar svoje porodice i ne znaju kako da ih reše.

***

Bonus video: Joga za zauzete mame  

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram