Kako treniram sina da bude dobar muž

Sad mnoge mame primenjuju iste lekcije.

Jedna mama postala je prava inspiracija drugim ženama zbog svojih snimaka sa TikToka u kojima objašnjava kako svog sina uči da jednog dana „bude dobar muž vašoj ćerki“.

Zohra, kako kaže, veruje da će uz te veštine njen sin, kada dođe vreme, biti pažljiv i odgovoran prema svojoj supruzi.

U prvom Zohrinom snimku, koji ima preko 220.000 pregleda, ona je objasnila da je sina učila kako da se raduje kupovini praznične dekoracije, što mnogim mukarcima i nije mnogo zabavno.

@thatlawyermomlife And he will know the best places to shop for decorations as well 💁🏻‍♀️ #boymom #trend #dustydaughter #dustyson #momlife ♬ original sound – Bryan

U tekstu koji ide uz video Zohra kaže  da uči sina da se raduje zajedničkom prazničnom šopingu i dekorisanju kako vaša ćerka ne bi morala da se pravda zašto je potrošila novac na nešto što može da deluje nepotrebno, a skupo je.

U drugom videu Zohra otkriva da aktivno podučava svog sina o tome koliko je važno da bude emocionalno zreo.

„Učim svog sina kako da vodi dnevnik kako bi mogao da izrazi svoja osećanja da vaša ćerka ne bi imala posla sa muškarcem koji ne može da iskaže šta osećaje ili da reguliše svoje emocije.“

U trećem videu Zohra nastavlja u istom stilu, pa kaže kako svog sina uči da bude uredan.

„Učim svog sina koliko je važno da uvek posle vožnje pospremi auto kako bi vaša ćerka uvek ušla u čista kola“, napisala je ona.

Sada je ova njena ideja izrasla u trend koji se na TikToku zove #TeachingOurSons.

Mnoge mame kažu da je Zohrina metoda sjajna jer je jako važno napraviti promenu, budući da se žene obično prilagođavaju muškarcu u braku i obavljaju većinu kućnih obaveza.

S druge strane, na sajtu YourTango napominju i da vaspitavanje dece treba da bude najbolje moguće kako bi ona izrasla u generalno dobre ljude, ne samo u dobre partnere za drugu osobu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram