Jordanska kraljevska porodica je „najlepša na svetu“

Kraljica Ranija
Foto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Portret kraljevske porodice Jordana osvojio je svet, a fotografisali su se povodom pedesetog rođendana kraljice Ranije.

Jordanska kraljica Ranija jedna je od najbolje obučenih pripadnica plemstva na svetu – njeni elegantni i promišljeni modni izbori uvek dobiju hvalospeve, a trenutno je svetska javnost oduševljena porodičnim portretom koji je objavljen u čast kraljičinog pedesetog rođendana.

„Ništa bolje od dana provedenog s ljudima koje najviše voliš. Hvala vam na rođendanskim željama, ulepšali ste mi dan“, napisala je Ranija na Instagramu, a za fotografiju je dobila pregršt komplimenata.

Pročitajte još:

Na fotografiji je uz kraljicu njen suprug Abdulah II kao i njihovih četvoro dece, 26-godišnji princ Husein, 23-godišnja princeza Iman, 19-godišnja princeza Salma i 15-godišnji Hašem, prenosi Index.

„Kakva prekrasna porodica“, „Prelepi ste“, „Najlepša porodica na svetu, savršeni ste“, komentarisali su oni koji kraljicu prate na ovoj društvenoj mreži.

Kraljica Ranija objavila je još jednu rođendansku fotografiju, u kojoj je pozirala u elegantnoj beloj toaleti dizajnera Muhameda Ašija iz Bejruta.

View this post on Instagram

Her Majesty Queen Rania chose to wear Ashi Studio long-sleeved crepe gown with embroidery and button detail for her 50th Birthday press release photos! “I am very honored for Her Majesty Queen Rania chose to wear this regal dress, which was designed to radiate power. I wish her Majesty a Happy Birthday”, Mr. Ashi. Since yesterday, the Paris-based designer has been sharing a series of images of powerful women that are inspiring change in this new challenging life that we are living in. Everyone needs a muse to act as a catalyst for strength to move forward in life, and that has been the focus by the designer, to keep sharing the “light” through a series of women that embody grace and power for change in the world. The official images of Queen Rania have truly come at a perfect time, as she also symbolizes this source of inspiration and power. #AshiStudio #QueenRania

A post shared by Ashi Studio (@ashistudio) on

„Osećala sam veliku sreću što sam bila okužena porodicu, posebno tokom meseci kada je Jordan bio pod strogom blokadom. Kao i mnoge porodice, bili smo zahvalni što smo zajedno, ali i slomljenog srca kad smo videli bol i gubitak koji je ovaj virus doneo u mnogim delovima sveta. Za svoj rođendan, sve dok su ljudi koje volim u blizini i zdravi su i bezbedni, ne bih mogla da tražim više“, izjavila je kraljica.

Prelepoj plemkinji rođendan je čestitala i supermodel Naomi Kembel, koja joj je poželela dobrodošlicu u „klub 50“.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram