Slavni koji imaju petoro i više dece i njihovi zlatni saveti

Beba i porodica 23. avg 202022:50 > 24. avg 2020 07:49
poznati sa mnogo dece
Foto: Profimedia

Stalna snimanja, putovanja širom planete, promocije, lude žurke, paparaci… i silna sitna deca. Možda ne deluje spojivo i lako izvodljivo, ali brojne zvezde i kod nas i u Holivudu koje imaju petoro i više dece veruju da se sve može.

Džejms van der Bik i njegova žena Kimberli imaju petoro dece

Slavni glumac sa suprugom ima decu Oliviju (9), Džošuu (8), Anabel (6), Emiliju (4) i Gvendolin (2).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Van Der Beek (@vanderjames) on


„Mi jednostavno volimo da provodimo vreme sa našom decom. Znam da će doći dan kad me niko neće vući za nogavice i pitati me jesu li gotove palačinke dok ih pravim. I toga se bojim“, kazao je on krajem prošle godine.

Bred Pit i Andželina Žoli imaju šestoro dece

Imaju i biološku i usvojenu decu. Prvo je Anđa usvojila Medoksa i Zaharu koji sada imaju 18 i 15 godina, a kasnije ih je prihvatio i Bred. Zajedno su potom usvojili Paksa (16) i dobili troje dece – Šajlo (13) i 11-godišnje blizance Noksa i Vivijen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darian E. White (@white_darian) on


„Više se osećate kako mama dok su deca mala, a kad porastu, počnete da se sećate kakvi ste vi bili kao tinejdžer. Vidite kako idu u pank klubove, pa se pitate zašto i vi ne možete tamo. Sad sam trenutno u toj čudnoj fazi da ponovo otkrivam sebe“, pričala je Andželina o tome kako je gledati decu kako odrastaju.

Edi Marfi ima desetoro dece

Legendarni komičar dobio je najstarijeg sina Erika sa devojkom Polet Meknili 1989. Drugog sina Kristijana dobio je naredne godine sa drugom devojkom Tamarom Hud.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romero Greene (@eric_the_humble_1) on


Potom je sa bivšom ženom Nikol Mičel dobio petoro dece – Biju (30), Majlsa (27), Šejna (26), Zolu (20) i Belu (18). Kad su se Marfi i Mišel razveli, on je 2007. dobio ćerku sa nekadašnjom članicom grupe Spice Girls, popularnom Mel B .

Pročitajte još:

A po deveti, odnosno deseti put otac je postao sa verenicom Pejdž Bačer. Ćerka Izi rođena je 2016, a sin Maks pre dve godine.

Tori Speling ima petoro dece sa suprugom Dinom Mekdermotom

Mekdermot ima sina iz prethodnog braka, a sa zvezdom serije Beverli Hils dobio je Lijama (13), Stelu (11), Hatija (8), Fina (7) i Bo (3). Pre dve godine Tori je na Instagramu objavila dirljiv post o svom najmlađem detetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dean McDermott (@imdeanmcdermott) on


„Bo, mislili smo da je naša porodica kompletna. Ali ti si nas iznenadio i došao baš onda kad nam je bilo potrebno malo nade. Ti si bio ta nada, to sunce života koje je obasjalo našu porodicu“, kazala je Tori.

Kevin Kostner pre deceniju postao tata po sedmi put

Sa prvom ženom Sindi Silvom Kevin ima Džoa (32). Lili (33) i Eni (36). Posle razvoda 1996. dobio je četvrto dete Lijama (24) sa tadašnjom devojkom Bridžit Runi.

Godine 2004 ponovo se oženio Kristin Bomgartner i sa njom ima troje dece – Kajdena (13), Hejesa (11) i Grejs (9).

Alek Boldvin čeka sedmo dete

Boldvinova žena Hilarija je trudna s njihovim petim detetom. Njih dvoje imaju šestogodišnju Karmen, četvorogodišnjeg Rafela, trogodišnjeg Leonarda i dvogodišnjeg Romea. Sa slavnom koleginicom i bivšom ženom Kim Bejsindžer Alek odranije ima ćerku Ajrlend (24) .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on


Nova trudnoća vrlo je obradovala srećni par jer je Hilarija krajem prošle godine imala pobačaj.

Mik Džeger ima osmoro dece, petoro unučića i jedno praunuče

Rokenrol veteran se, bez sumnje, izdvaja od drugih jer je njegovo najmlađe dete dve godine mlađe od njegovog praunučeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LovefortheStones (@loveforthestones) on


Džeger je Karis (49) dobio sa Maršom Hant; sa Bjankom ima Džejd (48), sa Džeri Hol ima Elizabet (36), Džejmsa (34), Bjanku (28) i Gabrijela (22). Sa Lusijanom Himenez Morad dobio je Lukasa (20), a sa Melani Hamrik, u svojoj 73. godini, dobio je sina Deveroa (3).

Nebojša Dugalić tata petoro dece

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nebojsa Dugalic (@nebojsadugalic_official) on


Glumac Nebojša Dugalić sa suprugom Draganom u braku je od 2000. godine i ponosan je otac petoro dece. Ima tri sina i dve ćerke. Pored Jane i Bogdana, čija imena imamo priliku često da čujemo, ostalo troje glumčeve dece nose nesvakidašnja imena – Vidan, Kalin i Ilina.

Slobodan Ćustić tata u 28. godini

U 58. godini naš glumac je dobio šesto dete, a četvoro nose veoma neobična imena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mila Batuta (@themila) on


U braku sa suprugom Jelenom on ima sinove Vasilija Vida i Tanasija, ćerku Zariju, a u prethodnom braku dobio je sinove Nikolu i Ljubomira.
Godine 2017. rodio se mali Ozren, kog je žena rodila u stanu.

Marija Jelić čeka osmo dete

Mariju Jelić, nekadašnja članica grupe Bičarke na travi, poznata kao Maraya sa rediteljem Vasilijem Nikitovićem čeka osmo dete. Kako se šuška, oni ni tu ne bi da se zaustave.

Luis je imao šestoro dece

Pre tačno devet godina naš legendarni pevač stradao je u saobraćajnoj nesreći i za sobom ostavio šestoro dece. Luis je u prvom braku dobio sina Miodraga, a sa drugom suprugom Dubravkom Dudom Stojanović imao je sina Marka i ćerku Maju koji su u muzici pošli njegovim stopama. Potom se Luis oženio Silvanom i sa njom dobio Elu Mitu, Sergeja i Andreja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram