Jedini tata u roditeljskoj Viber grupi poslao mamama genijalnu poruku

vajber grupe
Foto: Jozef Polc / Alamy / Alamy / Profimedia/Twitter

Tata bi da reši sve po kratkom postupku.

Roditeljske Viber grupe su poseban začin bez kog se danas, čini se, ne može. Hteli – ne hteli, ako ste roditelj, vrlo verovatno ćete makar u nekom trenutku videti 729 nepročitanih poruka od drugih roditelja koji polemišu o tome koji poklon treba kupiti učiteljici za Osmi mart, ko će da preda taj poklon, kako će da izgleda procedura, ko je i zašto dobio pet minus, da li na ekskurziju treba poneti dva ili tri para dugačkih gaća. Tu je i ono čuveno – nastavnica kaže nek se javi onaj ko nije dobio mejl s rasporedom, a usledi 25 odgovora – mi jesmo. Naravno, ove Viber grupe neretko su vrlo korisne jer na jednom mestu mogu da se brzo reše mnoga pitanja i dileme, ali dešava se da sve ode predaleko.

Dokaz za to je i jedna fotka koja odnedavno kruži društvenim mrežama u Srbiji. A ako je verovati Tviteru, autor poruke o kojoj se priča je jedan tata, retka zverka u roditeljskim Viber grupama.

I šta je kazao taj tata čije reči mnogi prenose dalje?

Ispostavlja se da on nema mnogo strpljenja za sva raspredanja koja su očigledno uobičajena među drugim članovima. Kako kaže, nema vremena da isprati sve poruke i, ako su vaspitačice već rekle da treba kupiti zeleni tepih – njega treba i kupiti.

Za taj svoj pokušaj da se sve reši po kratkom postupku ovaj tata je dobio mnoge pohvale.

*

Jer…

A na kraju javili su se i oni koji, kako kroz šalu priznaju, nemaju hrabrosti za ono što je on uradio.

BONUS VIDEO: Kome poveravamo decu na čuvanje

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram