Ispovest sa TikToka: DNK test otkrio šok porodičnu tajnu

Foto: Printscreen/TikTok/fretlessfeline

U 21. veku dostupni su kućni DNK testovi kojima se može utvrditi nečije srodstvo i poreklo. Međutim, nekada nam, osim zanimljivosti, ovi testovi mogu otkriti mnogo gore stvari, u šta se uverila jedna devojka koja je svoju ispovest ispričala na TikToku.

Ket Mekdonald otkrila je kako je njen otac pre nekoliko godina celoj porodici za Božić odlučio da pokloni DNK testiranje predaka.

Ona je uradila test i iznenadila se kada je otkrila da zapravo uopšte nije Irkinja, kako je mislila, nego da je 75 odsto Norvežanka, a ostatak Nemica i Britanka.

„Ceo život sam se smatrala Irkinjom jer mi je prezime Mekdonald, a kosa mi je narandžasta“, rekla je ona, ali pravi šok tek je usledio.

Pročitajte još:

Otkrila je kako joj njen otac zapravo nije biološki otac pa je u panici nazvala svoje tetke i majku koja jedina nije bila iznenađena.

Ubrzo je saznala kako joj je biološki otac jedan stari porodični prijatelj, inače direktor jedne velike kompanije koji već ima tri ćerke. Vozila je preko pola države kako bi ga upoznala, ali kada je čuo ko mu je došao u kancelariju, odbio je da je primi.

Foto: Printscreen/TikTok/fretlessfeline

„Pokušala sam da mu dam pismo, a sve što sam htela da mu kažem je ‘hvala’ zato što sam srećna što sam uopšte živa“, rekla je.

Njen video na TikToku pregledan je više od 3,6 miliona puta, a izazvao je niz reakcija.

„Tvoj otac je sigurno znao nešto jer ne daješ celoj porodici  DNK test ako ne sumnjaš na nešto“, jedan je od komentara.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram