Ida Prester: Pored mog jastuka se svake noći odvija čarolija

Foto: Instagram/ida_prester

U ludilu koje živimo nekad se izgubimo, lako zaboravimo šta je najvažnije. Ida Prester nas je podsetila na to gde treba potražiti smisao.

Pevačica Ida Prester se početkom 2020. sa porodicom iz Beograda preselila u Zagreb. To je oduvek bio plan nje i supruga koji je Beograđanin – da naizmenično menjaju baze. U Beogradu su živeli sedam godina, a pred polazak dece u školu su odlučili da pređu u hrvatsku prestonicu. Za naš portal Ida je otkrila kako uči svoju decu šta je srećan život, a ovih dana je na Instagramu podelila jednu crticu iz svog života.

Pročitajte još:

„Otkad smo doselili u Zagreb, mladunci spavaju sa mnom u krevetu. Imaju svoju sobu i krevete na kat, al hoće s mamom, pa hoće. Svađaju se tko će spavati na mojoj strani, mačići mali. Tate puno nema, velike su promjene, neka im je.

I tako ih ja svake večeri okupam, pročitam priču i zaspem s njima već u 21, probudim se oko 2 i cijelu noć sam u nekom polusnu, osluškujem. Tek sad, prvi put u 7 godina, vidim kako nemirno spavaju, burno noću proživljavaju dan. Svako malo jedan nešto vikne ili zaplače, a ja ga zagrlim, poljubim i šapnem – mama je tu, a on se odmah smiri, i kroz san mi se ušuška u krilo.

Eto dragi dnevniče, puno kukam o stvarima koje mi fale. Ali i u ovom čudnom periodu ljudske povijesti, samoći i monotoniji, našla sam neki smisao. Ovo su zadnje godine da sam nekome ovoliko potrebna, da se bori za svaki zagrljaj, da ga umirim dodirom. Kakva je to magija! Vrlo brzo će početi kolutati očima i tjerati me iz sobe, znam to. Da nije ove Apokalipse, sto posto bih ganjala neki drugi život, evente, koncerte, ludila. A propustila ovu malu čaroliju koja se svaku noć odvija pored mog jastuka.

Sve to tako brzo prođe“, napisala je Ida Prester na Instagramu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

U čemu vi nalazite smisao ovih dana? Pišite nam u komentarima.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram