Ida Prester nosi leopard dezen na najzabavniji način

Foto: Insgtagram/ida_prester

Svestrana i uvek nasmejana Ida Prester, koja živi na relaciji Beograd-Zagreb, poznata je i po svom načinu odevanja koji je mladalački, buntovan i eklektičan.

Idu možemo nekada videti u glamuroznom, seksepilnom izdanju, nekada je prava pankerka, a nekada izgleda kao uticajna modna blogerka.

Ipak, ono što je uvek prisutno je ogromna pozitivna energija koja jednostavno izbija čak i iz njene odeće.

Ida ne preza od jarkih boja, neobičnih krojeva, ali ni od „statement“ printova. Tako da je ponela čak dva kaputa u dezenu koji je veoma smeo, ali je i klasičan. U pitanju je, naravno, leopard print.

Nedavno je na svom Instagramu pokazala kako nosi ove kapute u dve zabavne varijante.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

„Običan“ leopard print Ida nosi sasvim neobično – u sportskoj kombinaciji.

Jarko crvenu široku trenerku uparila je sa klasičnom krem rolkom, a potpuno je otkačen njen kačket sa motivom ptičice Tvigi.

Pokazala nam je koliko dobro bunda može da izgleda sa trenerkom, a da to ne bude „dizel“ stil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Poput Olivije Palermo, Ida je prošetala i leopard kaput za ljude koji mrze leopard dezen – bundicu u pink varijanti. Ponovo, spojila je različite stilove u jedan eklektični miks koji sasvim dobro funkcioniše.

Pročitajte još:

Tu je šuškavi duks u kombinaciji sa dugom kožnom suknjom – otkačeni spoj koji u Idinoj izvedbi izgleda skladno. Prošetala je i dve torbe – jednu „oksfordku“ a drugu „pederušu“, koje su dva različita modna sveta. Inače, pederuša je postala veoma popularan aksesoar koji se u second handu može naći i za 200 dinara.

Idini zabavni, otkačeni autfiti inspirišu nas da ponovo pogledamo u svoj ormar i razmislimo kako bismo mogli da spojimo komade koje nam naizgled izgledaju nespojivo. Možda bi komad poput bunde u leopard dezenu mogao da ih „pomiri“ – pustite mašti na volju.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram