Idino upozorenje roditeljima: Pazite da ne prođete kao mi

Ida Prester Foto:Promo

Pevačica Ida Prester uputila je upozorenje svim roditeljima nakon što su njenom sinčiću lekari morali da odstrane dva nokta zbog infekcije. A sve je krenulo od naizgled bezazlene situacije.

Idinu objavu sa Instagrama o ovm vrlo neprijatnom i, kako kaže, traumatičnom iskustvu, prenosimo u celosti.

„Poslednja 24 sata su me prilično protresla. Delim ovde svoje lepe momente, ali možda će nekom koristiti i ovo ružno iskustvo. Ne bismo bili u ovoj situaciji da sam ovo negde pročitala, a moglo je ispasti i puuno gore. To je sve život, nisu samo ruže.

Naizgled sasvim bezazlena situacija. Rio nam je pre par dana uklještio prstiće na vrata, u onom prokletom procepu kod šarki – jedno od opasnijih mesta u stanu za decu, sad bi sva vrata iz kuće povadila… Pocrvenelo je, pod noktom je već krenuo neki proces.. Slali smo doktoru fotografije, kaže – samo sušite na vazduhu i mažite jodom. Juče ujutro zove nona (deca su spavala kod nje jer sam ja imala kućni nastup) – prstić je malo požuteo. Idemo hitno kod hirurga, ona se hvata za glavu. Pa ko vam je rekao da to ne dirate? Trebali su antibiotici odmah! Mora hitno da se odstrani nokat, možda i drugi, i da se očisti. Želi to da uradi odmah, u lokalnoj anesteziji. Rio vrišti, ja padam u nesvest. Kaže, trebaće petoro ljudi da ga drže, biće bolno svakako.

Pročitajte još:

Takav strah nisam u životu osetila.

– Ma molim vas, jel može totalna anestezija, nećemo moći da ga savladamo..

– Može, al to vam je puno skuplje

– Koliko god! Prodaćemo stan!

Jedva smo našli termin u bolnici za danas ujutro, juče mu izvadili krv, bris za kovid… Napatilo se dete. sve vreme urlanje, nespavanje.. i evo nas s dva nokta manje, a ja verovatno s 10 godina više. Doktorka kaže – sva sreća što ste se odlučili za opštu anesteziju, ovo je toliko duboko bilo da malenac fizički ne bi izdržao takav bol, a jednom kad se otvori, nema nazad.

I ja sad razmišljam, ovako slomljena i prepadnuta, kako je roditeljima bolesne dece koji ovakve kalvarije proživljavaju non-stop? Nema gore stvari od bolesti deteta. Nema. Evo vam svi moji prsti, za jedan njegov da ga ne boli.. al ne može.

Sve je super, izrašće noktići, proći će ova traumica. A vi pazite na ta vrata, vrag ih odneo, a ako se šta desi – ozbiljno se tom posvetite, nije zafrkancija uopšte..

Poljupci od mame, tate i ranjenika.“

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram