Hristina Popović se ugojila u Nemačkoj kad je imala 12 godina. Potez njene mame Sonje mnoge roditelje bi šokirao

Umetnice u novoj Mamazjaniji otkrivaju kako izgleda odnos pun ljubavi, slobode, poštovanja i humora.

U poslednjem izdanju našeg podkasta Mamazjanija ugostili smo Hristinu Popović, glumicu, i njenu mamu Sonju Vukićević, balerinu, koreografkinju i pozorišnu rediteljku.

Umetnice su se prisetile najdramatičnijih i najupečatljivijih momenata iz Hristininog detinjstva i bez zadrške pričale o životu ispunjenom putovanjima, umetnošću, iskrenošću, o tome kako su njih dve i devojčice Luča – Hristinina ćerka i Sonjina unuka – nerazdvojni ženski tim.

Od subote na portalu Zadovoljna.rs, a od nedelje na YouTube kanalu Nova RS i podcast platformama Soundcloud, Castbox, Podcast.rs, Spotify i Stitcher (kada se u pretrazi upiše Nova.rs) dostupna je nova epizoda Mamazjanije.

Neuobičajeno otvoren odnos pun je međusobne podrške, slobode i bezrezervne ljubavi majke i ćerke – a način na koji je Hristina živela od najranijih dana odlično ilustruje dijeta mame Sonje:

“Kada sam ja počela da izlazim, ona je mnogo veći partijaner od mene. Ja na primer ne volim, ja sam neki ono introvertni ekstrovert ili obrnuto i ne izlazim, A onda sam se ja kačila na njenu ekipu prvo i već keo tinejdžerka sam imala privilegiju da idem na neke žurke, da odem u ‘Industriju’ – vodile me njene prijateljice na rejvove, na tehno, zato što je balerina rekla da sam se strašno ugojila dok sam bila u Nemačkoj. I onda je rekla, ko je bio Zipa Joma i Luna Lu, pa hajde da je odvedemo na tehno žurku, ima ovakva da bude. I tako me stave na majčin recept za dovođenje linije u red – bile su žurke, Tada nije bilo ograničenja – sa 12 godina sam otišla na prvu žurku.”

Ljubav majke i ćerke izvire iz svake njihove reči, Hristina se tokom razgovora više puta našalila na mamin račun, u prisnom odnosu koji neguju celog žvota, nema mesta za ljutnju i sumorna lica, a humor ih je, kažu, održao.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram