Glumica se porodila u vodi: Osećam se prevareno

Foto: Instagram/alexandrabreck

Glumica Aleksandra Brekenridž progovorila je o svom porođajnom iskustvu. Ona je mama trogodišnjoj devojčici Bili i četvirogodišnjem dečaku Džeku, a gostujući u emisiji Keli Klarkson, otkrila je zašto nakon prvog porođaja u vodi nije želela da ponovi to iskustvo.

„Moj je sin bio ogroman. Osećam se kao da su me hipici lagali jer sam pogledala sve one dokumentarne filmove o tim porođajima u vodi i pomislila sam kako i ja to mogu i želim“, prisetila se.

Pročitajte još:

Zato je odabrala bolnicu u kojoj je dopušten porođaj u vodi. Vodenjak joj je puknuo oko pet sati ujutro, a vrlo brzo su krenuli i intenzivni trudovi.

Dva sata je provela u bazenu za rađanje, a imala je osećaj da joj je dete zapelo.

„Čekala sam da neko dođe i kaže mi da ga moraju izvaditi napolje hitnim carskim rezom, ali niko se nije pojavio“, ispričala je.

Zato je zaključila kako, u njenom slučaju, porođaj u vodi nije napravio nikakvu razliku. Kada je rodila sina, on je težio nešto više od 4 kilograma, a porođaj joj nije ostao u najlepšem iskustvu.

Pročitajte još:

„Kad sam rađala ćerku, dobila sam epidural. I to je bilo divno iskustvo, čarobno. Trebalo je da slušam svoje dve prijateljice. Moje dve najbolje prijateljice već su imale bebe i govorile su mi da ne budem glupa i uzmem epidural“, prisetila se drugog porođaja.

Kada pogleda unazad, drugi porođaj pamti kao prelepo iskustvo, a njena novorođena ćerka bila je srećna beba, prenosi People.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram