Ešli Grejem doji sina na naslovnici koju je fotkao njen muž

Ešli Grejem
Foto: Profimedia.rs

Ešli Grejem, najpoznatiji plus sajz model na svetu, ponovo je stala pred objektiv svog supruga - golih grudi i sa sinom u naručju.

Ešli Grejem (32) u januaru je rodila Ajzaka, a ubrzo je sa svojim pratiocima počela da deli iskustva nakon porođaja i pokazuje kako njeno telo sad izgleda. Njen muž Džastin Ervin napravio je fotografije za julsko izdanje britanskog Harper’s Bazaara, a na najmoćnijoj iz serije Ešli pozira samo u laganoj beloj košulji, dojeći bebu.

 

U intervjuu koji je dala za ovaj magazin, Ešli je priznala da joj je, iako celog života promoviše zdrav odnos prema telu, teško bilo da prihvati promene koje su došle s trudnoćom.

„To je bio najluđi deo. Mislila sam se: Šta je s onim što sam pričala sebi? Šta je sa svim onim afirmacijama kroz koje sam prošla? Ništa od toga nije bilo važno, jer se moje telo tako naglo menjalo. Bilo mi je potrebno neko vreme da to prihvatim, jer mi je delovalo kao da vanzemaljac okupira moje telo“, kaže manekenka, koja se zbog situacije s koronavirusom s porodicom vratila kod mame, u Nebrasku.

Ipak, ni beba ni pandemija nisu je sprečili da nastavi svoju misiju.

Pročitajte još:

„Našli smo način da snimamo moj podkast, Pretty Big Deal, ali svakodnevno imam gomilu posla s bebom. Dobra stvar je što sam podesila ekran tako da se ne vidi kada dojim“, otkriva Ešli i dodaje da joj posebno znači vreme koje provodi s porodicom. „Divno je imati sve ove neverovatne, posebne momente s Ajzakom, i nostalgiju zbog toga što sam sa svojim sinom u kući u kojoj sam odrasla. Imala sam vremena da se fokusiram i tako sam zahvalna“.

U toj atmosferi i raspoloženju, ona je napisala i pismo sinu, a sa čitaocima je podelila delić.

„Iako nam nedostaje naš dom u Njujorku, dobili smo neočekivanu priliku da te trenutno odgajamo u kući u kojoj sam odrasla, u društvu i uz pomoć tvojih bake i deke. Kad god sam ovde, setim se vrednosti koje je moja majka usadila u mene, a kojima se nadam da ću i ja tebe uspeti da naučim: veruj u sebe, uvek tretiraj ljude s ljubaznošću, velikodušnošću i poštovanjem i vežbaj zahvalnost svakog dana“, napisala je Ešli.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram