Manekenka objavila fotku celulita i postala heroj karantina

Moda i lepota 16. maj 202016:53 > 11. maj 2021 12:12
Tigan Martin
Foto: Richard Milnes / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nekadašnja mis univerzum iz Australije i manekenka Tigan Martin je otkrila kako je izolacija promenila način na koji doživljava svoje telo.

Tigan je jednom fotografijom uspela da oduševi gomilu nepoznatih ljudi. Na Instagramu je objavila svoju sliku pored bazena, u kupaćem kostimu.

Pored je napisala da je slobodno vreme u karantinu iskoristila da ponovo pogleda svoje stare fotke i da je potpuno promenila način na koji gleda svoj celulit.

„Znam da ima mnogo devojaka koje se osećaju nesigurno zbog celulita i strija (uključujući i mene) ali sad je idealan trenutak da se stvari stave u određenu perspektivu. Priznajući sve nesigurnosti sa kojima se suočavamo, dolazimo do trenutka kada shvatamo šta je zaista važno, a celulit na našim guzama to jednostavno nije“, piše ona.

Pročitajte još:

Ovo nije prvi put da je Martin otvoreno pričala o temama sa kojima se suočavaju sve žene. Pre tri godine je otkrila da je bila na granici toga da dobije poremećaj u ishrani jer su joj u emisiji „Next Top Model“ rekli da izgleda previše „komercijalno“ što je zapravo značilo da je debela.

„Oduvek sam imala obline – grudi i guzu i zato sam dok sam živela u Parizu izgladnjivala sebe. To je užasno ali sam srećna što je to sada iza mene“, rekla je.

***

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram