Ešli Gejem šalje snažnu poruku fotkom na kojoj istovremeno doji svoje blizance

Ešli Grejem, Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Dojiti mnogim majkama ne pada lako, a kamoli dvoje dece odjednom...

Ponosni smo što možemo da kažemo da je Ešli Grejem jedna od naših omiljenih slavnih ličnosti svih vremena. Manekenka i autorka je ponosna zagovornica bodipozitivizma i ljubavi prema sebi, a često je govorila o važnosti feminizma. Majka je troje dece koje deli sa suprugom Džastinom Ervinom.

U januaru ove godine, Ešli je podelila srećnu vest da je rodila blizance. Kasnije je otkrila njihova imena na Instagramu, rekavši: „Malači & Roman – moji dečaci su najbolji učitelji i najveći podsetnici da mogu da radim teške stvari. Ovo uopšte nije lako, ali je tako vredno svega. Još uvek ne mogu da verujem da imam troje dece. Jedva čekam da uskoro sa svima vama podelim svoje porođajno i postporođajno putovanje.”

Verna svojoj reči, Ešli Grejem je svoje pratioce obaveštavala o svom životu koji živi kao majke troje dece, uključujući sada i bebe blizance. U svojoj poslednjoj objavi na Instagramu, podelila je fotografiju na kojoj doji Malahija i Romana u isto vreme, na kojoj se saginje nad njima dok oni leže tako da mogu da se zakače za nju.

Pored preslatkih malih pesnica njenih blizanaca, obožavamo i njenu razliku u tenu od sunčanja. Boks za komentare je naravno ubrzo bio preplavljen fanovima koji su podelili svoju ljubav prema ovoj intimnoj i srećnoj sceni.

Kejti Džejn Hjuz je napisala: „Za mene su ove male pesnice… pa preslatko“, dok je druga obožavateljka prokomentarisala: „Kao nova mama blizanaca znam znam koliko je teško da ih dojim. Tako sam impresionirana tandemskim hranjenjem i nadam se da ćemo uskoro stići tamo. Snaga za vas!”

Ešli je snažno govorila o imidžu tela u svom intervjuu 2021. godine, rekavši: „Najvažnija stvar koju treba zapamtiti, da ulazak u našu novu normalnost, izlazak iz pandemije, a možda i ako si zakoračila u novo telo, jeste da zapamtite to nisi sama, da je tvoje telo jako, da je tvoje telo – tvoje telo…Trebalo bi da, ako nemate pozitivnost o svom telu u sebi, možda razmišljate o tome da počnete od prihvatanja. Zapamtite da je ovo vaše jedino telo koje vam je dato. Ponašajte se dobro, razgovarajte sa njim ljubazno i zapamtite da su mlađi ljudi oko vas i da vas gledaju. Mislim da je za roditelje zaista važno da zapamtite da vaša deca gledaju kako se ophodite i razgovarate sa svojim telom i upravo tako će se ponašati i razgovarati sa svojim telima”, rekla je Ešli, a prenosi Glamour.

***

Bonus video: Joga za zauzete mame

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram