Deca Džona i Kejt su odrasla, a porodica im se raspala

Kejt Goslin sa decom
Foto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Šestorke Džona i Kejt Goslin iz rijalitija koji su pratili milioni ljudi širom sveta, proslavile su 16. rođendan, a njihove bliznakinje Kara i Medlin imaju 19 godina. Gde su i šta rade danas?

Ejden, Kolin, Džoel, Aleksis i Lija Goslin, čuvene šestorke iz TLC rijalitija „Džon i Kejt plus osam“ su proteklog vikenda napunile 16 godina. Džon i Kejt Goslin javnost je upoznala kada su, nakon bliznakinja, dobili – šestorke. Odmah su dobili ponudu za rijaliti emisiju, koju su brže-bolje prihvatili, ne sluteći da će im to zauvek promeniti živote. Posle razvoda od Džona, Kejt Goslin je nastavila da snima, pa su emisiju preimenovali u „Kejt plus osam“.

Foto: TLC / Everett / Profimedia

U februaru ove godine Džon je otvoreno pričao o svojoj borbi za starateljstvo sa Kejt i rekao je da je odnos dece koja žive sa njim i onom koja su ostala sa Kejt – turbulentan. Takođe, otkrio je da njihov sin Kolin nema kontakt sa majkom.

View this post on Instagram

Hello from our family vacay in St. Croix!!!

A post shared by Jon Gosselin (@jongosselin1) on

Kolin i Hana žive sa njim, dok Lija, Džoel, Aleksis i Ejden žive sa njegovom bivšom ženom. Bliznakinje Kara i Medlin su trenutno na koledžu.

„Već 12 godina idem po sudovima, to nije bila laka bitka. Delio sam starateljstvo, neku decu sam gubio, dobijao ih, gubio, ponovo dobio“, rekao je u intervjuu Kolin i dodao da je do sada promenio devet advokata i da je potrošio 1,3 miliona dolara na sudske troškove.

Kejt je pre četiri godine objavila da je Kolin poslat na lečenje zbog „posebnih potreba“. Ona nije otkrila kakve je probleme tada imao, ali američki mediji su pisali da se radi o njegovom mentalnom zdravlju i da je zato smešten u bolnicu.

Pročitajte još:

„Kolin ima ozbiljne nastupe besa. Često se dešava da eksplodira“, rekao je tada izvor blizak majci.

Kolinovo problematično ponašanje se moglo videti još dok je bio mali, i Kejt je oduvek tvrdila da je on testirao njen autoritet dok je bio klinac. Posle razvoda takvo ponašanje se pogoršalo i patio je što gotovo da nije ni viđao oca i krivio je Kejt sa sve. Pričalo se i da je socijalna služba ispitivala Kejt zbog zlostavljanja Kolina. Načuli su da je Džon svojevremeno morao fizički da je sprečava da bije dečaka drvenom kašikom, a navodno ga je izmestila u poseban deo stana gde je jeo i spavao sam. Kejt je priznala da je kada je imao nastupe besa Kolina smirivala udarcima po guzi.

Njegova sestra Hana je u 12. godini takođe imala probleme zbog kojih je tada pobegla od majke i odbila je da izađe iz očeve kuće četiri dana.

View this post on Instagram

Break from the rain! #KatePlus8 on @tlc —NOW!

A post shared by Kate Gosselin (@kateplusmy8) on

Kejt je šestorkama čestitala rođendan na Instagramu uz fotografiju čokoladnih pahuljica i napisala je: „Srećan 16. rođendan za šestoro mojih ‘Hershey Kisses’ kako sam ih zvala kad su se rodili! Toliko vas volim! Vi ste šest najslađih stvari koje su se desile u mom životu. Hvala što svaki Majčin dan učinite nezaboravnim (Tražili su džank pahuljice za rođendan pa me je to malo ponelo, kao i obično, i kupila sam im 21 različitu vrstu)“, napisala je Kejt.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram