Nikolija nema pojma što je morala da se sređuje u karantinu

Foto: Privatna arhiva

Nikolija ima tri godine i ovih dana je postala apsolutna zvezda društvenih mreža. Njeni video snimci imaju milione pregleda.

Mala Nikolija je iz Srbije, ali sa mamom Andrijanom i tatom Željkom živi u Americi. Njeni video snimci u kojim objašnjava zašto mora da jede palačinke svaki dan, pita se zašto se lepo sredila kad su je u karantinu izveli samo na terasu i konstatuje da mama samo gleda serije, pa se pita zašto je uopšte rodila, prava su doza smeha i spontanosti.

Kada je Andrijana objavila prvi snimak ćerke, to je bio jedan od onih neodoljivih trenutaka koje svi imamo, ali malo nas uspe da ih zabeleži kamerom.

Foto: Privatna arhiva

„Tada nisam ni pomislila da sve može da krene u ovom pravcu. Još uvek nismo ni svesni šta se dešava“, kaže Nikolijina mama o iznenadnoj popularnosti Instagram profila „Mama kućne devojčice„.

Otkriva nam i da je Nikolija uživo pet puta zanimljivija, ali ne može baš sve da se uhvatim kamerom.

„Muž i ja samo idemo po stanu i vičemo: eeee znaš šta je sad rekla… Ostanemo u šoku šta izjavi svaki dan, ali kad vidi kameru često prestane da priča, a i ja neću da je forsiram“, priča nam devojčicina mama.

Pročitajte još:

Niki ne zna za društvene mreže niti da je postala mala zvezda.

„Ona ne zna da je hit, niti zna šta je to popularnost, nekad kad vidi da je snimam, ja kažem da to hoću da pošaljem babi i dedi u Srbiju“, priča Andrijana.

Simpatiju još nema, za to ima vremena, ne ide u obdanište, a najbolji drugar joj je jedan Paja. Tokom izolacije i pandemije, svaki dan je pričala o tome „gde će da ide kad svi ne budu bolesni i kad policija sve otvori“.

„Smučila se izolacija svima nama, a kamoli njoj, ali opet imamo slobodu kretanja, pa je bar prošetam po kraju i trudim se da joj maksimalno olakšam trenutnu situaciju. Po ceo dan radimo nešto zajedno,plus joj kupujem kreativne igračke sa kojim treba nešto da se pravi, razvija motoriku i takve stvari su joj jako zanimljive“, kaže Andrijana.

I na kraju smo se zapitali – da li je moguće naljutiti se i ostati dosledan sa ovakvim detetom koje uspe da šarmira svakom rečenicom?

„Često se naljutim na nju, kao kao i sva deca je nestašna i mora da nauči da me sluša, mi možemo da budemo najbolje drugarice, ali ona mora da zna da sam joj majka pre svega. Naljutim se naravno, ali dosta puta se desi da odmah krenem da se smejem jer ona počne da mi objašnjava na njen način i ja ne mogu da odolim. Muž isto tako,on joj baš ugađa, često je na putu, pa kad dođe kući – kod tate sve može“, zaključuje mama male Nikolije.

***

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram