Severina, grlim te

Severina Vučković Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zamisli gleda te cijeli svijet? Jesi li i dalje zavidan?

Zamisli zaljubiš se, baš ono jako, lijepo ti je, lijepo vam je, on te zaprosi. Odlučite se oženiti i proslaviti baš onako u stilu. Prvo vjenčanje napravite u romantičnoj Istri, na drugo pozovete 600 ljudi i zakupite dva kata luksuznog hotela u Beogradu. Dođu ti i Petar Grašo i Džej i Mitar Mirić, slavi se i veseli i o svadbi priča danima kao svadbi stoljeća na Balkanu.

Nakon toga sa svojim dragim putuješ po svijetu, on te drži za ruku i uz tebe je. Čvrsto je na tvojoj strani i dok vodiš bitku s bivšim oko starateljstva nad svojim djetetom. Briše ti suze dok nitko ne vidi i zajedno ste nepobjedivi tim. Bajkovito je. Nakon par godina ljubav se malo razvodni, pa se više možda i ne volite toliko, odlučite se rastati.

U međuvremenu ti oduzmu dijete i proglase te nepodobnom majkom. Malo pukneš od muke i jada, jer njegov je otac bogat i ne libi se upotrijebiti svoju moć da ti uzme sina. Na Balkanu novac lako pronalazi put pred pravdom. Onda napokon malo dođeš k sebi od razvoda i donese se presuda kojom ti vraćaju sina. Staješ na noge, radiš punom parom, počinješ ponovo normalno jesti.

A onda te jednog dana na odmoru zateknu slike tvog moćnog prabivšeg i bivšeg koji te do jučer držao za ruku. Oni su sad par. Zajedno ljetuju. Bože mili! Ne vjeruješ, ali se ne obazireš i ne komentiraš jer si dama. To je njihov cirkus.

I onda dođeš doma, odeš k mami u topli zagrljaj i tamo te napadne vlastita sestra. Ne samo riječima, nego i šakama. Pa te još i prijavi za nasilje i policija te mora privesti jer tako nalaže procedura. Zvuči užasno. I jest užasno. I sad zamisli da se sve to događa još pred cijelim svijetom. Jer si Severina. Uspješna si, imaš karizmu, jedna si od najvećih regionalnih zvijezdi. Pa svi misle da mogu nešto reći ili komentirati dok tebi duša plače. Zamisli samo. Trebao bi ti zagrljaj, je li tako? Ta žena ga od mene ima.

***
Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram