Kako iz ugla žene iz Srbije izgleda život kao u reklami

Žena
Foto: Péter Gudella / Panthermedia / Profimedia

Retko ko će poverovati u svaki slogan koji pročita na reklami, ali kako bi izgledao život prosečne žene iz Srbije kad bi baš sve bilo tako kako nam serviraju?

„Ne moram da jedem voće jer su ga iscedili u sokove i u multivitaminske pilule, pa mi dosta jedna tableta dnevno da budem zdrava kao pomorandža koja raste u supermarketu.

Deca mi uvek mirna, nasmejana i ne prave tarapanu po kući, a čak iako se isprljaju, operem ih magičnim praškom za veš. Isto i kuću, jednim potezom oribam kadu, lavabo i šporet, a patkice same peru wc šolju.

Ili, na primer, kad mi dođu gosti – ne moram da se urnišem od spremanja, samo zovem dostavljača da mi donese picu i krempite, a kad bulumenta ode, operem tanjire dok kažeš „piksla“ jednom kapi deterdženta.

Zubi su mi uvek blistavo beli, a karijes proveravam na aerodromu (krenula sam na rajsko tropsko ostrvo gde će da me hrane kokos kuglicama, mada ih ne volim, ali da ne izvoljevam sad…) umesto u jezivoj zubarskoj stolici.

Ulošci me ne nerviraju jer su tanki ko flis papir i upijaju kao sunđer, pa mogu i mini belu suknju da nosim jer su mi noge neviđeno tanke i bez celulita i dlaka, jer jednim potezom brijačem skidam dlake sa celog tela, a anticelulit krema me za 10 dana rešava problema koji sam pravila 10 godina.

Perut i suvu kosu mi magični šampon pretvara u svilu i kadifu.

Na poslu mi je super, jer mi kolege igraju i pevaju po ceo dan, i prinose kafe raznih aroma, sve banke se ubiše da me reše finansijskih problema, hodam na štiklama od svitanja do sumraka jer ima krema koja mi momentalno leči vene.

Vesela sam, srećna i nasmejana kad dolazim kući ruku punih kesetina koje sam teglila na osmi sprat, jer ima onih super tableta koje zgutaš i spavaš kao beba u pampersu“, piše jedna Beograđanka.

***
Bonus video: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram