Znakovi kojima Neptun u decembru potpuno transformiše život

horoskop
Foto: face to face / FTF Film Stills / Profimedia

Neptun je otpočeo svoj direktan hod 1. decembra, što znači da dolazi vreme velikih želja i snova i korenitih promena za mnoge znakove Zodijaka.

Vukašin Stošić na svojoj Instragam stranici Astrovuk rado deli mnoge tajne Zodijaka, a sada za Zadovoljnu priča šta kom znaku donosi Neptun.

Magla i zablude su i dalje prisutne, ali ko želi, uz bolji fokus, već sada može objektivnije da uvidi mnoge stvari i da se pokrene iz mrtve tačke.

Ovaj period nosi inspiraciju za svakoga, samo je pitanje kod kojih će znakova uticaj najjače da se manifestuje.

Ribe uvek imaju svoj mali svet kosmičke magije koji žive uz ovaj paralelni. Nema sumnje da će Neptun podstaći upravo njihovu inspiraciju i motivisati ih da žive svoje snove i ostvare sve planove o kojima su razmišljali mesecima unazad. Vreme je za inicijativu.

Devicama može pasti maska sa lica u partnerskim odnosima i u tome na kakav način posmatraju javni život, određene ljude, kao sliku o partneru koju su formirali, ali im novo poznanstvo može pokrenuti upravo veru u ljubav. Vrlo je moguće da se iznenada zaljube. Ne bežite od ljubavi. Partnerski odnosi su plod vaše inspiracije u narednom periodu.

Strelci će uticaj osetiti na polju karijere, planova i ambicija koje im se bude, kao i želja da napreduju i razviju svoj profesionalni uticaj.

Blizanci razmišljaju o pokretanju privatnog biznisa.

Rakovi se lako mogu zaljubiti uz pojačani priliv emocija i inspiracije koja im nosi vetar u leđa, a Jarčevi naći prijatelje koji će ih inspirisati i nadahnuti.

Lavove može pokrenuti da promene posao i navike, a Ovnovima dati ideju da povećaju zaradu.

Bikovima dolaze nadahnuća da uče i dodatno se edukuju zarad poslovnog napretka, dok Škorpija može razmisliti o svojim višim ciljevima, planovima, očekivanjima od života, ali i realizaciji odlaska u inostranstvo.

Vage i Vodolije snagom vere, pozitivne energije, kao i kroz meditaciju i jogu mogu prevazići sve teškoće koje su ih zadesile u proteklom periodu i potpuno transformisati svoj život – Vage kroz psihološki, a Vodolije i kroz spiritualni uvid.

Direktan hod Neptuna preko znaka u kojem je njegov uticaj naglašen podstiče intuiciju, ali i upozorava na beg od stvarnosti preko laži, zabluda, alkohola, lekova…

Vreme je za buđenje, poručuje Vukašin Stošić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli