Žene Zodijaka koje su ubedljivo najveće kraljice drame u ljubavi

horoskop
foto: Peter Schatz / Alamy / Alamy / Profimedia

Neretko preuveličavaju sopstvene patnje kako bi dobile neophodnu pažnju od svojih voljenih.

Iako se prihvatanje sopstvenih osećanja uvek savetuje kao zdravija opcija, poznato je da neki horoskopski znakovi često odu predaleko u svojim osećanjima i njihovoj dramatizaciji.

Kraljice drame, predstavnice pojedinih znakova Zodijaka, neretko preuveličavaju sopstvene patnje kako bi dobile neophodnu pažnju i posvećenost od svojih voljenih.

Lav

Inače arogantna i egocentrična Lavica ne stidi se da pokaže ranjivost pred ljudima koje oseća kao sebi bliske.

Ukoliko je pažljivo posmatrate, možete lako dobiti priliku da uočite snažnu i nezavisnu ženu koja klizi u potpuni haos ukoliko se neko prema njoj odnosi sa omalovažavanjem.

Bilo da je reč o svađi sa bliskim prijateljem, sukobu sa poslovnim saradnikom ili žestoka prepirka sa majkom, ona se zasigurno može ponašati kao kraljica drame i preuveličati čitavu zbrku.

Rak

Vodeni znakovi postaju takmičarski nastrojeni, čak i u situacijama kada govore o sopstvenim teškoćama. Ukoliko im njihov slušalac objasni da je i on doživeo sličnu situaciju, Žena Rak bi preuveličala svoju traumu i time svoju muku potencirala kao najtežu, bez presedana.

Račica je kraljica drame koliko god joj takva uloga odgovara, sve dok postoji partner koji ume da ih uteši.

Devica

Device su poznate kao perfekcionisti i vrlo metodične, a čini se da žude za perfekcijom čak i onda kada je drama u pitanju.

Ako imate partnerku Devicu, možda ste već doživeli posledice njene dramatizacije, čak i one najmanje, kada je uhvati blaga prehlada ili se pak poseče o list papira.

Umeju da budu vrlo razmažene, pa da ni suze nisu retkost.

Ribe

Postoje oni koji pate u tišini i postoje drugi koji vole da njihovu patnju čuju svi oni koji imaju strpljenja i volje da ih poslušaju.

Ribe spadaju u drugu kategoriju jer se često mogu čuti kako se žale na boli koje su iskusile, bile one stvarne ili samo plod njihove bujne mašte, piše Luftika.

***

Bonus video: Levoruki ljudi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram