Žene u ovom horoskopskom znaku su ubedljivo najbolje glumice

Eva Longorija je Riba
Foto: Kristin Callahan / Everett / Profimedia

One su  su tajanstvene i osetljive, ali ako ih ne volite kako zaslužuju - čuvajte se.

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku provode veći deo svog života birajući, uglavnom između dve staze. Imaju tendenciju da žive u fantaziji i vide stvari kako žele da ih vide, više nego kakve zaista jesu.

Kada je reč o ljubavi, važno je da je podržite u svim njenim nastojanjima, ma koliko vam bila nejasna. Potrebno je da budete osetljivi i romantični. Žena rođena u ovom znaku naučiće vas šta je ljubav kao nijedna druga, sve dok joj uzvraćate ljubav onako kako ona zaslužuje. Međutim, ukoliko izneverite njena očekivanja, neće vas poštedeti.

U pitanju su Ribe. One su rođene glumice. Dešavaće vam se da vam se osmehuje, ali nakon nekog vremena, ako je uvredite, iza njenih usana ćete ugledati niz oštrih zubića. Bolje je da joj ne stajete na put, jer dobar odnos s njom će nestati momentalno i neće vam se dobro pisati. Štaviše, možda vam i odgrize prst onda kad najmanje očekujete.

Ipak, ukoliko je volite iskreno i posvećeno, dobićete partnerku sa kojom ćete moći da osvojite ceo svet.

Zbog toga što su poslednji znak Zodijaka, njeni prethodnici indirektno imaju različit uticaj na njen karakter. To objašnjava nesigurnost i stalno unutrašnje kolebanje ovog znaka. Ribe mogu biti vrlo zbunjujuće i teške za razumevanje. Njihovu generalnu snagu čine saosećanje, intuicija, nezavisnost, mudrost i jedinstvena umetnička strana.

Neke od slabosti Riba su preterano poverenje, želja za begom iz realnosti i velika emotivnost. Ribe se smatraju za najsanjiviji znak Zodijaka. Svoju briljantnost koriste za taj čuveni beg iz realnosti, kad god osete da im je to potrebno.

Imaju veliku empatiju

Njihova intuitivna i zamišljena priroda im daje jak osećaj empatije, što može predstavljati mač sa dve oštrice. Lako mogu zameniti tuđa osećanja sa svojim. Ovo izaziva ogroman napor u njima, jer počinju da odbacuju svoja lična osećanja. Ta „zabuna“ može biti toliko moćna, da ih može poslati u svet snova i maštanja.

Vrlo su nezavisne

Ribe su jedan od najnezavisnijih znakova Zodijaka i to sa dobrim razlogom. Uradiće sve što je u njihovoj moći da se ne bi oslanjale na druge. Ovaj ponos ih dovodi do većih problema jer odbijaju da pitaju za pomoć. Ako ste rođeni u ovom znaku, pazite na svoje izvore i mogućnosti. Zapamtite da bi vašim prijateljima bilo drago kada biste ih pitali da vam pomognu. Ako znate neku takvu osobu i želite da joj ponudite pomoć, obavezno razmišljajte o njihovom ponosu. Pomoć ponudite nežno, oslanjajući se ne poštovanje između vas dvoje.

Stalno su u potrazi za novim doživljajima

Prirodno su avanturistički nastrojeni i uvek su u potrazi za novim doživljajima ili ljudima. Njihova tendencija ka stalnom pokretu može povrediti njihovu mogućnost za ostvarenje dugoročnih veza. Ako se nađete u vezi sa osobom koja je u horoskopu Ribe, morate shvatiti da će negovanje osećaja za avanturu pomoći razvitku vaše veze. Ne brinite, ova podeljena iskustva će biti odličan način da zajedno ostarite.

Veliki su sanjari

Sanjarski znak je drugo ime za Ribe. Vrlo su inteligentne, domišljate, kreativne i maštovite. To im daje mogućnost da o problemima i drugim situacijama razmišljaju na neobične načine. Lako rešavaju probleme, ali ih ove osobine ponekad mogu vratiti nekoliko koraka unazad. Kada se susretnu sa gorkim elementima života, njihova mašta se uveliko pokreće i menja im pogled na sve.

Introvertne su

Iako su dosta avanturistički nastrojeni, Ribe su introvertne osobe sa dve strane koje su stalno u konfliktu. Teško im je da budu u društvu sa ljudima koje ne znaju, pa se predstavljaju kao ono što nisu. Ali verujte, vredi „kopati“ malo dublje, jer se duboko u njima krije prelepa duša.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram