Žene rođene u ovim godinama su najfatalnije: Muškarci jednostavno izgube glavu za njima

Shutterstock

Da li ste među njima?

Prema astrolozima, postoje godine u kojima su rođene najfatalnije žene, a sve se tiče kineskog horoskopa.

Godina Konja

Žena rođena u godini Konja prema kineskom kalendaru je osetljiva, nestrpljiva i gladna ljubavi. Takva osoba je navikla da bude vođa i privlači pažnju. Muškarce privlači žena rođena u godini Konja jer ima snažan karakter. No, s takvom osobom nije lako, jer takva žena ne pada na klišee i mogu da je zavedu samo oni koji su u nju iskreno zaljubljeni.

Prema kineskom horoskopu, Konj je dominirao 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002. godine. Devojčice rođene za vreme vladavine ove veličanstvene životinje karakterišu nestašnost, aktivnost, tvrdoglavost i razigranost.

Godina Zmaja

Shutterstock

Kako god da se predstavlja, žena rođena u godini Zmaja uvek će privući mušku pažnju na sebe. Ove su žene rođene s prirodnim magnetizmom. Odišu samopouzdanjem, a muškarci daju sve od sebe kako bi privukli njihovu pažnju.

Žene Zmajevi rođene su 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000. One su vrlo jake moralne ličnosti koje vole da vode druge. One znaju koliko vrede i nikada neće dozvoliti da nedostojni ljudi zauzmu važno mesto u njihovim životima.

Godina Pacova

Žene rođene u godini Pacova po kineskom kalendaru lako izlude muškaraca. Obično su to vrlo bistre osobe koje neprestano upadaju u razne avanture. Nemirni su istraživači i osvajači. Žene rođene u godini Pacova neverovatno su dobre u flertovanju. Vole da koketiraju i znaju to da rade diskretno, ali efikasno.

Otvorene su za sve vrste eksperimenata.

Žene u vreme dominacije Pacova rođene su 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996. Ono što ih izdvaja od ostalih dama je sposobnost da se lepo predstave i privuku pažnju muškaraca gotovo jednim pogledom. Znaju šta žele, te se ne plaše konkurencije. Muškarci se odmah zaljubljuju u nežne, ali u isto vreme tako snažne žene rođene u godini Pacova, piše Story.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram