Za ovih pet znakova Venera i Mars donose sudbonosne ljubavne promene u februaru

Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Venera i Mars 17. februara 2024. ulaze u egzaktnu konjunkciju u znaku Vodolije, a to znači početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve horoskopske znakove jer obe planete prvenstveno vladaju ljubavnim pitanjima.

Posebnost ove veze jeste šta će se dogoditi zajedno s Plutonom koji je 22. januara ušao u znak Vodolije i menjaće ljubavne saveze tokom cele godine. To znači da će se i oni ljudi koji su u čvrstom i srećnom braku suočiti s promenama i iskušenjima iz univerzuma.

U vezi će se pojaviti nešto čega pre nije bilo – više slobode, prozračnosti i lakoće. Na primer, za neke će postati norma da imaju dva partnera, dok će drugi odlučiti stupiti u brak s teškom osobom, jer prema sudbini moraju proći tu karmičku lekciju, piše atma.hr.

Bik

Venera, vaš vladar, u konjunkciji je s Plutonom i Marsom u vašem sektoru svrhe i statusa. To znači da u februaru možete imati karmičko poznanstvo sa osobom ili razgovor u postojećoj vezi o službenom statusu veze.
Osim toga, Mars u vašoj karti odgovoran je za tajne pa možete imati početak nove skrivene romanse, npr. na poslu ili s nadređenom osobom.
Budite uvereni da će ovog meseca započeti nešto što će promeniti celu vašu ljubavnu godinu i uticati na ceo život.

Vaga

Venera zajedno s Marsom i Plutonom prelazi u znak Vodolije, a ovaj sektor je odgovoran za zaljubljenost, strast i flert.

To znači da biste ove godine mogli da doživite potpunu transformaciju vašeg odnosa jer će vam se pojaviti leptirići u stomaku zbog potpuno nove romanse.

Najverovatnije će ova osoba biti vrlo ozbiljna finansjski, jer Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.

Foto: LMK110-SLIB091220-001 / IPA / IPA / Profimedia

Ovan

Venera je vladar vašeg partnera, a spajanje s Plutonom i Marsom (vaši vladari) daće karmički susret i veliku promenu u već postojećoj zajednici.

Ako ste slobodni, tada će vas od februara 2024. život upoznati s novim ljudima i pojaviće se strastvene romanse. Sve se vrti oko Plutona, koji vlada vašim intimnim životnim sektorom, a takođe upravlja pitanjima osobne transformacije – upravo će ljubavni odnosi postati vaše pravo gorivo za napredak.

Škorpija

Pluton, vaš vladar, u konjunkciji je s Venerom i Marsom u vašem sektoru stanovanja. Verovatno ćete zbog selidbe započeti novu romansu ili će vas u februaru partner pozvati da započnete zajednički život.

Osim toga, možete doživeti veliku promenu u ljubavi, čak do točke podele imovine i razvoda – Pluton često potpuno preinači kuću u koju ulazi.
Stoga, ako ste u dugoj vezi ili braku, u februaru bi se mogli pojaviti problemi.

Vodolija

Očekuju vas velike promene, jer Venera i Mars započinju novi ciklus u vašem znaku! To znači da ćete postati inicijator globalne transformacije odnosa.
Na primer, u februaru razgovarajte s partnerom o tome koliko ste spremni i želite li da postanete roditelj, što znači da je vreme da odnos podignete na nov nivo.

Osim toga, možda ćete imati aferu sa osobom koja će biti povezana s vašim poslom, a tada će se uredska romansa razviti u nešto ozbiljnije.

Lav

Venera, Mars i Pluton se približavaju u vašem bračnom sektoru, što znači da bi se vaša veza mogla zauvek promeniti u februaru.

Najverovatnije će započeti nova veza i ona će za vas postati sveobuhvatna – Pluton uvek ima učinak „crne rupe“ i neopisiv magnetizam za osobu. Ono vreme kada jednostavno ne možete odoleti.
Ako ste u braku, tada će Pluton promeniti vaš odnos kroz temu stanovanja – partner može predložiti da počnete da živite odvojeno ili ćete stupiti u brak.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram