Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara: Bik privlači kao magnet, Lav ne vidi kod očiju

Foto: / FTF Film Stills / Profimedia

Otkrijte šta su vam zvezde pripremile za nedelju od 12. do 18. februara na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Najsrećniji znakovi biće Vodolija, Vaga i Jarac, piše atma.rs.

Ovan

Ljubav: Vaš privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni prazan. Ovi dani mogli bi se opisati kao pomalo monoton period kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Biće poziva za zabave, ali s površnim odnosima.

Posao: Već́ina važnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako preuzimate deo toga u svoje ruke. Sreća je što je tako, jer neke svoje ideje treba da razvijete u praksi. Doći će do poboljšanja na vašem radnom mestu. Slobodno se izrazite

Zdravlje: Zanemarite poneku brigu.

#related-news_0

Bik

Ljubav: Bićete privlačni i poslužiti se erotikom i seksom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate da malo više razgovarate s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje. Zato ćutite i jednostavno volite.

Posao: Postavili ste stvari na njihovo mesto i sad ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete pokazati svoju individualnost. Zato ćete se i više angažovati.

Zdravlje: Pomozite nekom detetu.

Blizanci

Ljubav: Ovih dana manje ćete izlaziti i više se usredsrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Biće dovoljno da ostanete kod kuće s voljenom osobom ili da pođete na neko mesto gde ćete biti sami.

Posao: Neće biti mnogo vremena za raspravljanje i analiziranje. Biće potrebno da reagujete u trenutku i donosite ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovaj put dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Drugi će vas podržati.

Zdravlje: Pad imuniteta. Uzmite vitamine.

Rak

Ljubav: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi polako da upadaju u iskušenje tajne ljubavne veze.

Posao: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo ljudi koji bi želeli da sarađuju s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacioni plan. Kad to uradite, trebaće još da razradite neke detalje. Osmislite ih kvalitetno.

Zdravlje: Moguć je prekid jednog prijateljstva.

Lav

Ljubav: Ako čeznete za ljubavlju u svojoj samoći, malo bolje pogledajte osobe iz svoje radne sredine. Jedan mejl ili telefonski poziv mogao bi vam doneti vrlo prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u svojoj svakodnevici.

Posao: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onome što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način. To je vaš stil.

Zdravlje: Ne budite skromni.

Devica

Ljubav: Ovih dana vi ćete biti jako zanimljivi drugima i u svakom trenutku spremni za razgovor. Mnogi će razvijati svoju društvenu crtu. Ako već jeste u vezi, ona bi trebalo da se poboljša, a partner će biti sklon više se vezati za vas. Samci će često izlaziti.

Posao: Kako nedelja bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizovati. Ta spoznaja podstaći će vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajaće vam energije da ih odmah ostvarite.

Zdravlje: Ne ulazite u rasprave s nadređenima.

Vaga

Ljubav: Bićete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, mogli biste nekoga upoznati. Barem za prijatan razgovor uz kavu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu osobu. Ipak, kad sve zbroje, biće zadovoljni.

Posao: Uvidećete da se umarate, te da vam treba dvaput više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno pažljivo isplanirate radne sate i ekonomišete sa svojim snagama. Vi to dobro znate.

Zdravlje: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

Škorpija

Ljubav: Vaš ljubavni život nastaviće da se razvija dobro. Bićete zadovoljni postignutim. Oni koji su još sami izlaziće bez pritiska da se nešto mora dogoditi. Biće zabavljanja, ali i prijatnih doživljaja u atmosferi vlastitog doma. Jedna opuštena privatna nedelja.

Posao: Radna nedelja biće šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, ali s druge strane, o nekim temama biće mudrije ćutati ili ih odložiti. Najbolje će proći oni koji će znati da balansiraju. Budite budni.

Zdravlje: Sledite svoju intuiciju.

Strelac

Ljubav: Nećete biti u najboljoj ljubavnoj formi. Ponekad ćete se čak osećati frustrirano, ali to ćete vrlo brzo zaboravljati. Ponašaćete se nemarno i nekonvencionalno. Druga strana neće vas uvek razumeti. Objasnite svoja raspoloženja, ali ne previše detaljno.

Posao: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti i probuditi nove ideje kako da unapredite ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.

Zdravlje: Proverite stanje svog auta.

Jarac

Ljubav: Bićete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslediće prijatne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu vama dragih osoba. Činiće vam se da je sve moguće. Bićete otvoreni i imati poverenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

Posao: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na davno postavljena pitanja verovatno će stići. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

Zdravlje: Potreban je oprez u saobraćaju.

Vodolija

Ljubav: Verovatno ćete imati potrebu malo da se distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. Ali jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

Posao: Bićete efikasni u obavljanju poslova, ali nisu nemoguće oštrije reči. Mogle bi dogoditi da vas pogrešno protumače ili krivo shvate. Zato se potrudite biti što jasniji ili ne objašnjavajte ništa ako baš ne morate. Radite po pravilima.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Ribe

Ljubav: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati da odložite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim darom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljen. Samci će spajati lepo s korisnim.

Posao: Nakon postavljanja dobrih finansijskih temelja, nastavićete da gradite dalje. Mnogi će ovih dana preispitivati svoju listu poslovnih prioriteta i planova. Menjaće ono što im je na prvom mestu. Biće spremniji na određene rizike.

Zdravlje: Istražite koji vam sport odgovara.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram