Venera u Lavu najavljuje uzbudljive julske letnje avanture

Džej Lo
Foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Astrolog Vukašin Stošić za portal Zadovoljna.rs otkriva šta donosi Venera u Lavu.

Dok Venera tranzitira kroz znak Lava vreme je da zablistate, ističe Vukašin kojeg možete pratiti na Instagram strani Astrovuk.

Nema šta nas zanimljivo ne očekuje do 29. jula. Bićemo zaljubljeni u ljubav. Poletni i lepršavi poput deteta! Imaćemo nove simpatije i suptilno zavoditi, a onda stiže i iznenadna inicijativa i otvoreni flert.

Od flerta do ljubavi za ceo život, sve je ovde moguće. Očekujemo ništa drugo nego kraljevski tretman.

Ova zavodljiva, burna, glamurozna, upadljiva Venera koja je zaljubljena u sve lepote sveta definitivno zna kako da uživa u životu i privuče pažnju. Znaćemo i mi.

Pokreće letnje strasti, veze, vrele avanture, pozive na dejt, susrete i to vrlo inicijativno i direktno.

Mars u Lavu potvrđuje ovu priču sa muškarcima koji zaista imaju inicijativu i bez straha će otvoreno reći ženi da ih privlače.

Najviše će na svojoj koži to osetiti Ovnovi, Lavovi i Strelčevi.

Biće i onih koji će se hvaliti na sva zvona ubeđeni u to da ih svi cene i zavide im, a biće i onih koji će u tome biti suptilniji i odmereniji, a opet znati da stavom i pogledom privuku pažnju na pozornici.

Bezazleno udvaranje se da pretvoriti u uzbudljivu ljubavnu priču praćenu intenzivnim strastima i turbulencijama. Biće tajnih viđanja, flerta, razbacivanja sa novčanicama, paralelnih dopisivanja, šaljivdžija, inata, megalomanske želje, privlačenje pažnje.

Drama je zagarantovana!

Nema sumnje da ćemo u narednom periodu uživati u skupim šopinzima, izlascima, putovanjima…

Idu godišnji odmori, druženje, zabava, uživanje u kafićima, koncertima, restoranima, divljenje, obožavanje, pokloni… Svako će želeti da se oseća kao diva.

Samopouzdanje raste, arogancija i narcisoidnost, pa će neko gledati isključivo svoje potrebe i praviti dramatične scene da bi izazvao pažnju. Kriterijumi rastu, ali nisu presudni. Srce, strast i impulsi sada vode glavnu reč.

Tu su iznenađenja i obrti. Sve se menja preko noći.

Pokrenite se, ne strahujte! Rizikujte i dajte šansu promeni. Ne možete više živeti u kolotečini.

Sada upravo drama queen dolaze do punog izražaja.

Ova Venera zaista ne odustaje. U sve ulazi srčano, a opet sa dozom avanture. Ona zna itekako da se našali, bude detinjasta, zavodljiva, koketna.

Nema sumnje da će energija biti prodornija, libido skočiti, muškarci biti šarmantniji, harizmatičniji i sa više inicijative, a dame će vetar u leđa dati novim vezama, ali i zabranjenom voću. Letnje avanture mogu da počnu! Srećno vam bilo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @astrovuk

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram