Veliki godišnji horoskop za Blizance za 2024: Konačno će vam se ostvariti najveća želja

godišnji horoskop blizanci
Foto: Ammentorp Photography / Alamy / Alamy / Profimedia

Smeši vam se neizmerna sreća.

Godina 2024. doneće vam neverovatnu sreću, koja će vas podstaći da učinite nešto novo ili ostvarite nešto što ste godinama nameravali. Ove godine možete krenuti na putovanja stranim obalama, posebno nakon maja. Biće to dobra godina za vaš odnos s partnerom i članovima porodice. Ako ste slobodni, upoznaćete nekoga – šanse su veće u drugom kvartalu godine – ili se stari partner može vratiti u vaš život. Zadržaćete dobro zdravlje tokom cele godine.

Sudbonosna ljubav, mistično iskustvo i novi cilj u karijeri

Prvi put nakon 12 godina Jupiter ulazi u znak Blizanaca – planeta koja je u vašem horoskopu odgovorna za ljubav i brak. To znači da možete upoznati osobu prema sudbini, a takođe postići neverovatne visine u svojoj karijeri. A na jesen se pripremite za postavljanje novih ciljeva – možete dobiti ozbiljan zadatak i visok status.

Nadolazeća 2024. godina značajna je jer njen broj 8 u sistemu tarota označava prepreke kroz koje osoba mora proći kako bi upoznala sebe i svoju snagu, talente i istinsku strast u životu. To znači da će otpor prema sopstvenoj prirodi i pokušaji da se, poput Lava, drže u kavezu, loše uticati na zdravlje (posebno na glasnice) i finansijske tokove.

Što se tiče glavnog astrološkog trenda, on je diktiran položajem karmičkih čvorova u znakovima Ovan-Vaga, što nam daje dva koridora pomračenja: od 25. marta do 8. aprila i od 18. septembra do 17. oktobra. Zanimljivo je da u jesen pomračenja počinju da glatko prelaze u znakove Device i Riba, od čega se menja život predstavnika ovih sazvežđa, osim Ovna i Vage.

Važno je napomenuti da će se za vas pomračenja u Ribama i Devici dogoditi u sektoru porodice, mesta stanovanja, kao i karijere. To su glavne tačke u vašem horoskopu, tako da od septembra 2024. vaš život počinje dramatično da se menja. Sve veći naglasak stavlja se na vaš profesionalni razvoj i postignuća u porodičnim stvarima (dobitak deteta), a takođe ćete odlučiti da se preselite ili u jesen 2024. ili do proleća 2025..

Pomračenja od 25. marta do 8. aprila

Proletnji koridor pomračnja odvijaće se na vašoj osi ljubavi i prijateljstva, ličnih interesa i ambicija. Verovatno vas očekuje ljubav ili važna odluka u vezi s vašom zajednicom – 25. marta biće pomračenje i pun Mesec u Vagi, što će staviti tačku na neko važno pitanje. Ako ste vi i vaš partner razgovarali o venčanju, tada ćete do 25. marta 2024. odlučiti da uđete u bračnu zajednicu (ili se možda rastanete).

Takođe u ovom periodu osećaćete veliku želju za potomstvom jer često pomračenja na osi ljubavi i planova za budućnost donose promene u porodičnom životu.

A pomračenje i mladi Mesec u Ovnu 8. aprila dogodiće se u vašem sektoru ambicija, tima i interesnih grupa – možda ćete imati novi tim kao deo svog radnog procesa. To uključuje nove kolege i novo okruženje generalno, na primer, vezano za vaše stručno usavršavanje. Takođe, početkom aprila možete sebi postaviti nove ciljeve za budućnost, ali na ovaj ili onaj način oni će biti vezani za vašu karijeru i status.

Karmički susret

Od najvažnijih pozitivnih strana 2024. možemo očekivati ​​veliki finansijski stelij u Biku koji će se dogoditi u aprilu i maju zahvaljujući skupu planeta predvođenom Jupiterom, glavnim Deda Mrazom u astrologiji.

Blizancima će grupa planeta u Biku pre svega doneti neverovatan događaj, gotovo mističan – možete iznenada ozdraviti od bolesti, potpuno preispitati svoju prošlost ili osetiti da je vaš život pod uticajem suptilnog plana. Na primer, sudbina vas može iznenada spojiti s osobom koja će biti vaš karmički partner i glavna ljubav vašeg života.

Ako ste u srećnom braku, onda vas čeka potomstvo, ako je to u vašim planovima. A ako ne, onda vi i vaš partner možete otići na nezaboravno putovanje koje će za vas postati pravo duhovno otkriće. Na primer, na neko sveto mesto ili na neverovatno lepo mesto na planeti, verovatno negde na moru ili okeanu.

Aspekt milionera u junu

Od 1. do 8 juna na nebu će se formirati milionerskii aspekt između planeta finansija Plutona i Jupitera, što će Blizancima doneti fenomenalne finansijske rezultate.

Možete dobiti nasledstvo ili veliki dar od partnera, koji može uključivati ​​nešto vrlo vredno. To nije nužno materijalni predmet, budući da vam aspekt u vazdušnim znakovima može dati dar plaćanja skupog obrazovanja, neku vrstu super vrednog gedžeta ili automobila. Ili će možda partner uložiti veliku svotu u vaš razvoj, na primer, otvoriti kompaniju ili internet stranicu za vas.

Retrogradni Merkur u sektoru nekretnina u avgustu

Od 5. do 28. avgusta Merkur će biti retrogradan u vašoj rodbinskoj kući – često ćete komunicirati s voljenim osobama, posebno s braćom i sestrama. Komunikacija može biti povezana s pitanjima nekretnina i stanovanja, obnovom nekih dokumenata za rodbinu ili zahvaljujući njima.

Takođe ćete češće morati da knjižite neke dokumente, papire i tražiti sertifikate nekretnina. Generalno, možete čak i privremeno da promenite mesto stanovanja (na primer, živećete kod tetke, sestre, svekrve).

Tačni datumi koji su važni za vašu industriju nekretnina su Merkur u trigonu s čvorom – 9. jula, kada će planeta postaviti na 10 stupnjeva Lava i aktivirati papirološke probleme koji su povezani s putovanjima na velike udaljenosti.

Početak dvogodišnjeg ciklusa postignuća u karijeri

Što se tiče profesionalne sfere, dvogodišnji ciklus pomračenja počinje u septembru u vašem sektoru karijere. Pun Mesec 18. septembra u sektoru struke može vas naterati da napustite kompaniju ili projekat na kom ste dugo radili.

Ali sve to će biti isključivo radi vašeg rasta jer vam se može ponuditi pozicija ili titula na nekom perspektivnijem mestu. Razlog je Saturn koji kreće kroz vašu kuću statusa, što donosi najozbiljnija postignuća – očito ćete dobiti zasluženu nagradu za svoj dugogodišnji rad.

Ali ako planirate da se fokusirate na svoju porodicu, onda vam Saturn, naprotiv, može doneti kraj vaše karijere i blokirati njen razvoj na nekoliko godina. To se često događa kada žena izabere majčinstvo i ode na porodiljsko.

Nove lepe vesti na jesen 2024.

Za vrieme emotivnog pomračenja u Ribama 18. septembra ostvarićete važan cilj, a ujedno se oprostiti od nečega što vam je važno. Možda ćete morati ozbiljno da promenite svoje buduće planove i profesionalne ambicije.

Mlad Mesec i pomračenje u Vagi 2. oktobra mogu vam doneti novu ljubav ili novi projekat koji ćete sami voditi. Takođe možete upoznati ljubavnog partnera na poslu, što će vam doneti svetlu romansu u kancelariji.

Za Blizance koji su u braku takav mladi Mesec može doneti dugo očekivanu trudnoću, budući da će vladar pomračenja biti u vašoj kući zdravlja – moraćete da promenite svoj režim.

Vedar i pozitivan pun Mesec u Blizancima 15. decembra

Godinu ćete završiti sjajnim punim Mesecom u Blizancima na konjunkciji Meseca i Jupitera – osećaćete neverovatnu sreću i veselje.

Prvo, iz ljubavi, a drugo, iz važnog postignuća. Moguće je da vas u decembru očekuje jedno lepo romantično putovanje koje će vam dati podsticaj za celu 2025. godinu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram