Tri znaka koje čeka preokret sudbine u martu

Foto: Richard Foreman Jr SMPSP / Everett / Profimedia

Mlad Mesec u Ribama, 13. marta, zadržaće se oko 60 sati, a može biti katalizator tuge i melanholije.

Tada preterano reagujemo na jedan od dva načina: preuveličavamo svoje emocije ili ih sputavamo i u potpunosti sakrivamo, kako bi izgledalo kao da nas ništa ne dotiče, piše Atma.

Mlad Mesec u proseku u znaku Riba provede oko 60 sati, dok ne pređe u sledeći znak Zodijaka – Ovna.

Pročitajte još:

Izraženo emotivna stanja mogu se izbeći brigom za lični unutrašnji mir. Posvećivanje muzici, slikanju, poeziji ili čitanju dobre knjige, može vam pomoći da iskoristite novonastali osećaj kreativnosti.

Tokom ovog mladog Meseca, tri znaka će biti na velikim iskušenjima.

BIK

Rad bez užitka i zadovoljstva nije dobar recept za Bikove, iako će mnogi posegnuti za tim. Emotivno razdražljivi, Bikovi će u ovom periodu bežati u poslove i projekte.

Prva lekcija za Bikove tokom ovog mladog Meseca: ostavite profesionalne obaveze nakratko po strani i fokusirajte se na svoje svoje potrebe.

Savetuje s čitanje dobre knjige, šetnja u prirodi i odmor.

Foto:Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

DEVICA

Kada Mesec prolazi kroz Ribe, ljudi rođeni u znaku Riba prilično se dobro osećaju. Međutim, osobe rođene u suprotnom znaku – Device – moraju biti na oprezu, jer je to nepovoljan period po njih.

Kad je Mesec u Ribama, dani su obavijeni tajnovitošću i misterijom. Emocije odnose prevagu nad racionalnim razmišljanjem.

Device u tom periodu mogu osetiti da gube tlo pod nogama. Nije isključena mogućnost da neke pripadnike ovog znaka preplave vrlo intenzivni osećaji, koji će ih sputati u delovanju.

Ovo je period kad je Devicama teško da se koncentrišu na poslovne zadatke. Postoji značajna mogućnost grešaka prilikom različitih proračuna, ali i grešaka do kojih dolazi usred nemara. Vrlo izražene emocije negativno utiču na rad.

Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

JARAC

Reči mogu povrediti i lečiti. Najteža lekcija za Jarce tokom mladog Meseca u Ribama biće kako da s bližnjim efikasno razgovaraju o svojim potrebama.

Ako ostanu stegnuti i zatvoreni, Jarci će otvoriti novi krug problema.

Ali ako bližnjim ljudima pokaže da njihove kritike razume i prihvata, oni će posebno ceniti napor Jarčeva.

Pred Jarcima je zadatak da na ispravan način izraze svoja osećanja i da bez uvrede prime i obrade informacije koje dobijaju od drugih.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram