Tri horoskopska znaka koji će se udati 2023. godine

Sara
Foto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Čestitamo!

Iako vam se možda tako ne učini početkom godine, znajte da ćemo biti pod uticajem retrogradnog Merkura od 29. decembra 2022. do 18. januara 2023. godine. Nakon toga, tri znaka zaista imaju velike šanse da godinu koja nam dolazi zauvek zapamte kao godinu njihove ljubavi. Slobodnima se smeši srodna duša, a zauzeti bi mogli uploviti u bračne vode sasvim zadovoljni svojim izborom.

Bik

Godina koju dočekujemo će biti veoma povoljna za brak i partnerske odnose. Preciznije, biće to godina koju nikada nećete zaboraviti posebno zauzeti i zaljubljeni Bikovi koji već neko vreme razmišljaju o partnerstvu. Od početka godine do 6. marta 2023. Merkur će tranzitirati u devetoj kući kao vladar druge i pete kuće ovog znaka. Rezultat je neverovatna sreća koja će pratiti Bikove na polju ljubavi, bilo da su do tada bili slobodni, bilo da su u stabilnim i jakim vezama.

Tokom prva tri meseca u 2023. stvoriće se veze koje će biti sudbinske i koje će promeniti živote predstavnika ovog znaka Zodijaka. Bikovi koji započnu novu vezu u ova prva tri meseca verovatno će se venčati na kraju godine.

Škorpija

Očekuje vas godina ispunjena ljubavlju. Oni koji su još uvek slobodni imaće priliku da izgrade jake veze, pa čak i da osnuju porodicu. Oni koji žele da stupe u brak, želja će im se ispuniti tokom prva četiri meseca naredne godine. Parovi koji su se razdvojili dobiće priliku da poprave veze i stvore jake i stabilne odnose koji će dugo trajati. Svim nesporazumima dolazi kraj.

U junu i julu neko treći bi mogao da unese napetost u vaš ljubavni odnos. Od 22. januara do 15. februara 2023. Venera će tranzitirati u vašem četvrtom polju. U ovom periodu neudate Škorpije će imati priliku da nađu životne partnere, a oni koji se u ovom periodu udaju dobiće veliki novac od svekra i najskuplje poklone.

Vodolija

Od 15. februara do 12. marta 2023. Venera će proći kroz vašu drugu kuću. Zahvaljujući tome, oni koji su u vezama i brakovima će drastični popraviti odnose, sve nesuglasice će sa lakoćom rešavati, a ljubav će bukvalno cvetati. U ovom periodu Vodolije će biti posebno slatkorečive, zbog čega će biti u stanju da impresioniraju bilo koga ko im zapadne za oko.

Od 12. marta do 6. aprila 2023. Venera će proći kroz vašu treću kuću, a tokom ovog perioda više ćete privlačiti suprotni pol, tako da će sve prštati od avanura, romanse, ali i sudbonosnih susreta, piše Luftika.

*

Bonus video: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram