Tri horoskopska znaka koje danas čeka lom u ljubavi

Foto: Credit line: Serendipity Point Films / Entertainment Pictures / Profimedia

Ono što ste krili u prošlosti danas će isplivati na površinu.

Iako najviše volimo da čitamo pozitivne horoskope i predikcije zvezda, ponekad se moramo suočiti i s negativnim vestima, a danas je jedan od tih dana.

Sunce 3. februara gradi kvadrat sa Uranom koji će se loše odraziti na ljubavni život pojedinih znakova u Zodijaku. Njih očekuje veliki preokret na ljubavnom polju koji će se u najvećem broju završiti raskidom.

U nastavku pogledajte koja tri horoskopska znaka očekuje lom u ljubavi:

Ovan

Ovnovi će danas svoju svojeglavost da podignu na viši nivo. Niste spremni da čujete tuđa mišljenja i savete, a upravo zbog toga vaš ljubavni život će ispaštati. Svađa sa partnerom koja će se završiti raskidom danas je moguća više nego ikada pre, a sve što se krili od njega, danas će isplivati na videlo.

Pokušaćete da pobegnete iz svoje kože, ali kao što znate to je nemoguće, te stoga ne reagujte u afektu i sagledajte stvari na objaktivan način.

Lav

Poslednja stvar koju ikada želite da priznate je da ste uplašeni – plašite se prekida, plašite se svađe sa partnerom koja ide predaleko i plašite se da ostanete sami, a danas vas sve ovo očekuje.

Ova dešavanja shvatite kao upozorenje Univerzuma da su vam potrebne promene. Promene će se desiti u zavisnosti od toga koliko ste pripremljeni za njih, pa ne doživljavajte strašno raskid ili neuspeh, već hrabro idite napred.

Vaga

Vaga ne voli kada stvari nisu u balansu, ali ravnoteža je upravo ono što će je danas poremetit i prilično uništiti. Pripadnici ovog znaka danas će verovatno doživeti enormni stres u ljubavnom odnosu.

Imajte u vidu da ponekad treba da budete smešteni u neprijatne situacije samo kako biste obratili pažnju na ono što se dešava. Današnja nepovoljna situacija je poziv da počnete da menjate ono što ste radili do sada. Možda je mali ljubavni slom neophodan kako bi Vaga promenila toksične stvari u svom životu.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram