Tri astro znaka za koje će kraj februara biti ekstremno težak

horoskop
Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pojedinim horoskopskim znakovima februar će se činiti kao večnost.

Za januar kažu da je najduži mesec u godini, međutim, pojedinim horoskopskim znakovima februar će se činiti kao večnost. Neki od njih želeće da se što pre završi.

Horoskop otkriva kojim znacima je ovaj mesec počeo turbulentno i na kojim poljima im tek donosi haos.

Devica

Device su ovog meseca fokusirane na bezbroj obaveza. Imaće osećaj da su preopterećene, da neće moći da predahnu i to u jednom trenutku može da ih slomi. Stres i tenzija dovešće do velikog umora, a negativnu energiju prenosiće na najbliže ljude.

Obratite pažnju na posao, bićete skloni greškama, dok ćete na privatnom planu biti kao zapeta puška – spremni na konflikt u svakom trenutku. Izbegavajte donošenje važnih odluka i čuvajte se ishitrenih reakcija, piše Luftika.

Strelac

Strelci će biti fokusirani na posao, ali će se desiti događaji koji im se nimalo neće dopasti. Zbog toga lako mogu da uđu u sukob sa kolegama ili nadređenima, a mučiće ih i finansijska situacija.

Horoskop vas savetuje da maksimalno uštedite jer predviđa neplanirane troškove i hitne situacije. Ljubavno polje je takođe napeto, ali sve do 20. februara kada dolazi do boljitka.

Lav

Oni rođeni u znaku Lava biće prilično nervozni ovog meseca. Ukoliko im ne ide po planu, drugi bolje da se sklanjaju jer neće moći da obuzdaju bes. Često ćete ulaziti u konflikte, a horoskop vas savetuje da dobro obratite pažnju na rečenice koje izgovarate u afektu.

Izbegnite donošenje važnih i naglih odluka. Promene u ljubavi se ne naziru, tek početkom narednog meseca očekujte pomirenje sa voljenom osobom.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram