Astrolozi otkrivaju: Šta vas čeka u februaru na osnovu prvog slova vašeg imena

Foto: Credit line: Serendipity Point Films / Entertainment Pictures / Profimedia

Koga čega povišica, a koga nova ljubav?

Ako je verovati astrolozima, februar će biti izuzetno srećan za sve, posebno jer počinje s mladim Mesecom u Vodoliji koji nam donosi pozitivna dešavanja.

Februar će biti jako dobar za nas, a ako se pitate šta vas očekuje na polju karijere, finansija, ljubavi i zdravlja, evo šta možete očekivati na temelju prvog slova vašeg imena.

Broj 1 – ako je prvo slovo vašeg imena A, I ili J

Posao bi ovog meseca mogao da cveta, a mogla bi da vas očekuje i neka povišica ili unapređenje na poslu. Takođe i finansijska situacija će biti itekako povoljna i konačno ćete se rešiti nekih dugova, no uvek valja biti oprezan kada su finansije u pitanju. Ako ste solo, neko će vam zapasti za oko, a oni koji su u vezi mogli bi s partnerom da se sukobe oko nekih sitnica, što će samo ojačati vezu. Kada je zdravlje u pitanju, pojaviće se problemi sa srcem, no važno je razmišljati pozitivno, hraniti se zdravo i često se kretati.

Broj 2 – ako je prvo slovo vašeg imena B, K, Ž ili R

Ovog meseca i zaposlene ljude i frilensere čekaće neke bolje prilike, a ljudi koji traže posao čuće dobre vesti. Uz to, mogli biste da potrošite puno novaca ako ne pripazite, pa napravite neki plan kog ćete se držati. Ako tražite partnera, ljude koje upoznate mogli biste da očarate svojim šarmom, a ako ste u vezi, provodićete više vremena sa svojim partnerom kako biste se još jače povezali. A što se tiče zdravlja, smanjite unos mlečnih proizvoda.

Broj 3 – ako je prvo slovo vašeg imena C, G, L ili S

Zvezde će vam biti naklonjene kada je posao u pitanju, te vas može čekati ili neka uspešna saradnja ili veća plata. Oni koji traže posao mogli bi da ga pronađu uz pomoć nekog od svojih prijatelja. Bez obzira na to koliku ušteđevinu imate, izbegavajte da pozajmljujete drugima kako se ne biste našli na gubitku. Samci će ovog meseca upoznati mnogo ljudi, a ljubavni život parova biće prepun strasti. Ovaj će mesec takođe biti pun izazova za vaše mentalno zdravlje. Stres izazvan poslom zahtevaće da se malo posvetite sebi, a meditacija i joga u tome će ti pomoći.

Broj 4 – ako je prvo slovo tvog imena D, M ili T

Ovog meseca mogli biste da se suočite s problemima sa svojim nadređenima, ali ostanite hrabri. A ako tražite posao, ne gubite nadu i sigurno ćete naići na sjajnu ponudu. Neočekivani trošak isprazniće vam džepove ovog meseca, a u najgorem slučaju, moraćete da podignete kredit. Ako ste solo i planirate putovanje, mogli biste upoznati nekog van zemlje, a ako ste u vezi, izbegavajte rasprave s partnerom. Obratite pažnju na probleme vezane za srce i krvni pritisak.

Broj 5 – ako je prvo slovo tvog imena E, H, N, ili Ć

Poslovnih prilika ovog meseca biće mnogo. No februar neće biti povoljan za finansije, ali se nemojte zaduživati. Samci bi zbog svojih predrasuda mogli da izgube  potencijalnog partnera, a za ljude u vezama ovo će biti povoljno vreme za rešavanje nesuglasica. Od zdravstvenih problema mogli bi da vas muče oči, kolena ili stopala, a uz redovne preglede pregledajte i krvni pritisak.

Broj 6 – ako je prvo slovo tvog imena U, V, ili Č

Naporan rad konačno će se isplatiti, a to će rezultirati povišicom ili boljim položajem, ali dugovi, neplaćeni računi i nepredviđeni troškovi isprazniće vaš bankovni račun. Ipak, u drugoj polovini meseca stvari će krenuti na bolje. Ako ste solo, preko prijatelja možete da pronađete partnera, a parovi bi trebalo da razgovaraju međusobno kako bi rešili probleme. Redovno vežbajte.

Broj 7 – ako je prvo slovo vašeg imena O, Š ili Z

Ovo će biti srećan mesec za vlasnike preduzeća, a i svi ostali zaposleni konačno će biti zadovoljni tu gde jesu. Ako tražite posao, vaš e-mail mogao bi da bude zatrpan pozivima za razgovor. Februar će takođe biti povoljan za finansije, pa možda i uštedite nešto. Oni koji su u novu godinu ušli solo mogli bi upoznati nekog zanimljivog, a oni koji su u vezi možda svoju vezu odluče da odvedu korak dalje. Ovog meseca budite odgovorni prema svom zdravlju, redovni odlasci u teretanu biće sve učestaliji.

Broj 8  -ako je prvo slovo vašeg imena F, LJ ili P

Zaposleni bi ovog meseca mogli da se sukobe sa nadređenima zbog razlika u razmišljanju, ali to nije ništa što se ne može rešiti. A ako tražite posao, dobar savet je da izađete iz svoje zone komfora. Nepredviđeni troškovi opteretiće vaše finansije. Samci su tek jedan korak udaljeni od susreta sa svojom ljubavi, a parovi bi mogli da prođu kroz težak period pun nesuglasica. Bićete pod stresom zbog posla i finansija, a u tome vam mogu pomoći redovni obroci, čvrst san i vežbanje, prenosi žena.hr.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram