Tri astro znaka koji će danas naći ljubav – ali pogrešnu

Horoskop
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Tri znaka padaju na pogrešnu osobu.

Danas, 4. maja 2023. godine, suočavamo se sa kvadratom Venere i Neptuna, koji nam donosi greške u ljubavi.

Ironija današnjeg dana je u tome što nas kvadrat Venere i Neptuna može naterati da preanaliziramo ili se okrenemo kritičnom načinu razmišljanju, ali takođe i da napravimo pogrešne izbore u ljubavi. Sve što analiziramo je jednostavno… pogrešno.

Razmišljamo, ali pogrešno pretpostavljamo, i tako ovaj dan propada.

Danas je dan kada Bik, Blizanci i Škorpija padaju na pogrešne partnere, a to se prirodno događa jer kvadrat Venere i Neptuna nas navodi da mislimo da su oni prava osoba.

Kako ćemo ikada moći da utvrdimo da li je ta savršena nova osoba u našem životu zapravo pogrešna? Nećemo moći, i to ćemo morati da prihvatimo kao još jednu životnu lekciju. Dakle, ako možemo da se nosimo sa idejom da su određeni tranziti tu da nam predstave situacije koje možemo prihvatiti ili odbiti, onda možemo nazvati te tranzite ‘učiteljima’. Kvadrat Venere i Neptuna je učitelj; naučiće nas diskreciji. Pokazaće nam da moramo razmisliti pre donošenja odluka i da preterana analiza nije kritičko razmišljanje. Naša romantična srca su krhke stvari i ne možemo ih bacati… bez prethodnog razmišljanja.

Tri znaka koji će pasti na pogrešnu osobu 4. maja 2023. godine:

1. Bik (20. april – 20. maj)

Kao Bik, nikada nećete dozvoliti da pomislite da ste pogrešili, posebno u ljubavi. Danas se možete zaljubiti u nekoga,ta nova osoba vas može pogoditi direktno u centar,ali umesto da duboko istražite ko su oni i šta zaista žele od vas, ishitreno ćete pomisliti da je to najbolja osoba koja je ikada rođena. Ovaj ekstremizam vam nije stran; kada ste u pravu, u pravu ste, čak i kada pravite greške, što će se desiti danas, 4. maja 2023. godine.

Imate uticaj Venere koja je u kvadratu sa Neptunom, te pravite planove za budućnost, ali da potpuno zaobilazite sadašnjost. SADA je mesto gde treba da usmerite svoju pažnju jer osoba u koju ste se upravo zaljubili neće biti tu u budućnosti, i morate to shvatiti što pre.

2. Blizanci (21. maj – 20. jun)

Ne želite da pogrešite, Blizanci, a upravo to ćete uraditi u svojoj očajničkoj želji za dobrim i stabilnim odnosom. Tokom kvadrata Venere i Neptuna 4. maja, toliko jako ćete to želeti da zanemarujete određene stvari… na primer, ružnu osobinu koju primećujete kod osobe u koju ste se zaljubili. „U redu je. Proći će; nije velika stvar…“

Uverićete sebe da je ova nova osoba u vašem životu vaš spasitelj, svetlo vašeg života i osoba koja će uvek biti tu za vas, ali svi znakovi pokazuju da je pogrešan izbor. . Radije ne biste prihvatili usamljenost te nalazite načine da je negirate. Pretvarate se da je ta osoba bolja nego što jeste samo zato što želite „nekog“ u svom životu, ali ona je najgori izbor koji možete napraviti.. Probudite se, Blizanci! Otvorite oči!

3. Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Ako postoji nešto što kvadrat Venere i Neptuna izvlači iz vas, to je ideja idete za onim što mislite da je dobro, bez pitanja. 4. maja, vi i osoba u koju ste zaljubljeni spremni ste za vezu. Međutim sledi zastoj; počinje kao svađa, a uskoro ćete se suočiti sa nečim što ranije niste videli… nečim… ne baš lepim.

Imaćete priliku da analizirate ovu „ne baš lepu“ osobinu kod osobe kojoj ste se samo pre nekoliko sekundi hteli da poverite svoj život. U tom periodu, zaključićete da ste zaista pali na pogrešnu osobu. Nećete nastaviti, prekinućete odnos u potpunosti, jer sada vidite nešto što se teško uočava. Pali ste na pogrešnu osobu, Škorpije, nije kasno… i to vi znate. Bravo za vas!

Srećno!

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram