Tranzit Venere u Raku rasplamsava opasne strasti

horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Astrolog Vukašin Stošić za portal Zadovoljna.rs otkriva šta nam donosi tranzit Venere u Raku, koji traje do kraja juna.

Vukašin Stošić na svojoj Instagram strani Astrovuk otkriva mnoge zodijačke tajne. Evo šta kaže o tranzitu Venere u Raku.

Venera, planeta ljubavi, zadovoljstva, hedonizma i poklona, otpočela je svoj tranzit kroz znak Raka i tu se zadržava do 27. juna.

Nema sumnje da će nam potreba za ugađanjima, pažnjom, zagrljajima i nežnošću doživeti vrhunac! Druženja, flertovi, pijuckanje omiljenog pića u bašti dok jedemo omiljene kolaće. Određena prijateljstva i druženja lako mogu prerasti u veze jer se emocije lakše iskazuju – toliko da vas može šokirati ko je potajno zaljubljen u vas. Ljubomorno ćemo čuvati i držati u privatnosti ono najvrednije, najmilije.

Pročitajte još:

Biće tu i razdražljivosti, promena raspoloženja, idealizacije, ali nema sumnje u to da će se mnogi zaljubiti baš u ovo vreme. Retrogradni Merkur će nam vratiti bivše ljubavi i simpatije u život, pa ono što nije otpočelo pre nekoliko meseci sada dobija svojih pet minuta. Ulazak Marsa u znak Lava 11. juna će uticati na muškarce, ojačaće njihov šarm, samopouzdanje i sigurnost.

Da vidimo kakav je uticaj ove brizne Venere na svaki znak pojedinačno:

Ovan

Sada vam prija pažnja, razumevanje, brižnost. Upravo nekog takvog možete i upoznati. Smiriće vas vatreni temperament svojim umilnim rečima.

Bik

Simpatija vas može kontaktirati telefonom ili putem društvenih mreža. Obratite pažnju na poruke koje pristižu, kao i na to da li vas neko simpatiše iz susednog mesta.

Blizanci

Neko vam se može dopasti upravo na venčanju vaše prijateljice ili u restoranu. Nemojte da se iznenadite ukoliko neko pošalje piće za vaš sto.

Rak

Vi ste izvor ljubavi i nežnosti, te nema sumnje da najviše ličnih promena doživljavate upravo sada. Otvorite dušu i srce. Ne plašite se ponovnog zaljubljivanja.

Lav

Oslobodite se tajni i strahova koji vas obuzimaju. Upravo ona osoba koja vas teši i pomaže vam da se motivišete je potajno zaljubljena u vas.

Devica

Neki prijatelj vas potajno simpatiše. Družite se i podelite svoje nabujale emocije.

Vaga

Neko ozbiljnih namera će upravo vas kontaktirati. Nemojte se iznenaditi ako to bude posredstvom posla.

Škorpija

Poruka pristiže od nekog sa fakulteta ili iz inostranstva. Lako se može dogoditi da ćete odlepiti za strancem.

Strelac

Motivišite svog partnera. Oslobodite se paranoja i uživajte u opuštenom druženju. Ukoliko budete opušteni, ljudi će vas mnogo više primećivati nego što mislite.

Jarac

Ne stidite se. Pokažite otvoreno svoje emocije onome koga simpatišete već duže vreme. Jarčevi će emotivno eksplodirati, a uz to im se lako može obnoviti izvesna poslovna saradnja.

Vodolija

Sledi vam ljubav posredstvom posla ili barem flert i simpatisanje.

Ribe

Očekujte zaljubljivanje u izlasku ili kafiću. Izađite, opustite se i pustite svet da vas vidi. Nema sumnje da će mnogi otvoreno flertovati sa vama.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram