Stiže pun Mesec u Blizancima i donosi haos na polju ljubavi

LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pazite šta potpisujete, ali i obratite pažnju ko će vam se danas javiti.

Pretposlednji pun Mesec u godini nastupiće 27. novembra i naći će se u znaku Blizanaca, što donosi moć vazdušnog elementa nad svima nama na današnji dan.

Prvo, ova konstelacija klasično označava dokumenta, pozive i putovanja, što znači da na ovaj dan sudbonosne informacije, poznanstvo ili komunikacija mogu doći do bilo koje osobe.

Takođe je verovatno da će biti potpisan važan dokument, jer Blizanci vladaju papirima i ugovorima.

Drugo, dispozitor punog meseca – Merkur, biće u Strelcu u vreme punog Meseca, ulazeći u njegovu retrogradnu petlju. Imajte na umu da će svi dijalozi, sporazumi i dokumenti koje budete potpisali ili dogovorili ovog dana „marinirati“ još dugo – do 17. i 18. januara, kada će Merkur napustiti Strelca, što će unaprediti pitanje ili situaciju od 27. novembra.

Blizanci su genijalci komunikacije, reči, pisma i dijaloga, pa će razgovori među ljudima biti u prvom planu. Budite sigurni da osoba sa kojom ste možda počeli da komunicirate na Mlad Mesec u Blizancima 18. juna. može stupiti u kontakt sa vama – setite se sa kim ste započeli komunikaciju tog dana, jer će sada biti sumirani rezultati tih razgovora.

Verovatno će biti sklopljen važan dogovor između dvoje ljudi, jer znak Blizanaca označava dvosmerni kontakt, koji razjašnjava odnos i ne ostavlja iluzije među ljudima.

Blizanci su vazduh i mentalni element, a u tarot kartama pripadaju mačevima. Klasično, mačevi uvek upravljaju mislima, rečima i informacijama i što je najvažnije, razjašnjavaju nesporazume, emocije i naše najdublje želje.

Pun mesec je uvek kulminacija situacije, pa se 27.11. konačno možete osloboditi neke fatamorgane, napetih misli i sumnje – sve će postati krajnje jasno i očigledno.

Što se ljubavi tiče, u trenutku punog Meseca, Venera – planeta veza – biće u konjunkciji sa čvorom prošlosti. Ovo je neverovatno jak aspekt koji govori o prošlim vezama: ili će vas bivši kontaktirati ili ćete sresti osobu iz vaše prošle karmičke inkarnacije.

Ali budite sigurni da će u pitanjima ljubavi doći do vrhunske sudbonosne situacije – takvi aspekti su izuzetno retki.

Venera, kao vladar ljubavi, u konjunkciji sa Čvorom prošlosti može zauvek da „ukloni“ odnose koji su nadživeli svoju korisnost. Na današnji dan može doći do razvoda ili će biti doneta odluka da se odvojite, odselite ili vratite osobi koju ste voleli pre mnogo godina, prenosi Atma.hr.

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram