Veliki godišnji horoskop za Jarca za 2024: Vaša stabilnost biće tako seksi

Imate još nekoliko prepreka do trenutka kad ćete moći da unovčite svoje veštine, a čeka vas nekoliko ključnih datuma.

Godišnji horoskop za 2024. godinu Jarcu donosi najveću promenu. Naime, Pluton u vašem znaku boravi već celih 15 godina i to zaista dugo putovanje se završava ove godine.

Potrebno je samo da otklonite još nekoliko poslednjih prepreka i ovaj problematičan tranzit je iza vas.

Vreme je da se unovče Plutonove lekcije

Kao što smo već rekli, transformativni Pluton je u vašem znaku od 2008. godine, zahtevajući od vas iscrpljujuću količinu ličnog rasta.

Bilo bi zanimljmivo čuti koliko ste ste se promenili, porasli i šta ste sve naučili za tu deceniju i po.

Dok Pluton ulazi u vašu 2. kuću resursa od 20. januara do 1. septembra, razmišljaćete o načinima da unovčite svoje veštine. U ovom periodu Pluton sužava svoj fokus na vaše finansije.

Pokazaće se kao neophodno da potražite još izvora finansiranja i to drugačijih od onih standardnih kakvim ste skloni. Dakle, pravo je vreme da uz posao razmislite i onekom privatnom biznisu, honorarnom poslu i sl.

#related-news_0

Venera kaže: „Stabilnost je seksi!“

Planeta ljubavi Venera je u vašem znaku dva puta tokom 2024. godine, od 23. januara do 16. februara i od 11. novembra do 7. decembra.
Oba puta se dobro stapa sa strukturiranim Saturnom (28. januar i 22. novembar), revolucionarnim Uranom (7. februar i 2. decembar) i idealističkim Neptunom (13. februar i 4. decembar).

Pod ovim uticajima, vaš pristup odnosima će verovatno biti u skladu sa onim za čime žudi temelj vašeg karaktera. Vaša karakteristična stabilnost postaje izuzetno privlačna. Ako poželite promene na ljubavnom planu, znajte da promena nije loša ako je dobro osmišljena!

Kako će uticati totalno pomračenje Sunca na vas?

Totalno pomračenje Sunca će se dogoditi 8. aprila 2024. godine i to bi mogao biti težak datum i period za vas. Ono će se desiti u vašoj 4. kući bezbednosti. Možda ćete izgubiti nešto na šta ste se oslanjali.

Bilo da se radi o fizičkoj stvari ili emocionalnoj vezi, gubitak bi razumljivo mogao biti uznemirujući. To će biti pravi ispit i verovatno čete uvideti koliko ste jaki.

Jarac neće biti spreman da ovu tešku situaciju vidi kao lekciju, ali bilo bi dobro da razmislite o tome postoje li neke pozitivne strane u tom događaju. Možda vas je ono za šta ste bili vezani sputavalo?

Jupiter u Blizancima će vas zaokupiti

Optimistični Jupiter se useljava u vašu 6. kuću rada 25. maja i tu ostaje do kraja godine. Biće izazova na poslu.

Kako se Jupiter bude poravnavao sa magnetnim Plutonom u vašem finansijskom sektoru 2. juna, možda ćete dobiti i finansijski podsticaj da se izborite sa stresom i velikim očekivanjima na poslu.

Ključni datumi: 25. maj, 2. jun, 19. avgust, 24. decembar

Uz to, Jupiter često ima tendenciju da preuveličava stvari, pa je moguće da ćete opterećenje na poslu doživeti mnogo teže od onoga kakvo je zaista. Nemojte se iznenaditi ako vas obični zadaci preokupiraju više nego što ste očekivali, a mogli biste se pomučiti i sa onim stvarima koje su vam inače pričinjavale zadovoljstvo.

Retrogradni Merkur tera vas da se zamislite

Retrogradni Merkur 2024. godine mogao bi da stimuliše vaš mentalni život. Merkur je retrogradan u vašoj 4. kući doma i porodice od 1. do 25. aprila, ometajući rutinsku porodičnu komunikaciju, ali potencijalno podstičući produktivno podsećanje na prošlost.

Ključni datumi: 1-25. april, 5-28. avgust, 25. novembar – 15. decembar

Od 5. do 28. avgusta, dok retrogradni Merkur pogađa vaše filozofsko 9. polje i intimno 8. polje, promene u vašim uverenjima mogu uticati na vašu blisku vezu.

Kada Merkur postane retrogradan u vašem kontemplativnom 12. polju – od 25. novembra do 15. decembra, slušanje vaših snova i praćenje radoznalosti, gde god da vas to vodi, moglo bi biti informativno i korisno.

Godišnji horoskop 2024. Jarac – ukratko

Godišnji horoskop za 2024. godinu savetuje Jarca da se osvrne na dobar deo svog života i izvuče pouke. Priznajte sebi napredak koji ste mukotrpno stekli, piše weekly.rs.

To će vam pomoći da na smislen način povežete ovaj dobar deo svog života sa svim što sledi.
Budite pažljivi u partnerskom odnosu i porodici tokom retrogradnog Merkura i razmislite o privatnom biznisu.
Teško ste stigli ovako daleko – uživajte u tome!

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram