Šta svakom horoskopskom znaku donosi pun Mesec u Vodoliji

Bride wars
Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Astrolog Vukašin Stošić za Zadovoljna.rs otkriva šta će oslobađajuće svakom horoskopskom znaku doneti pun Mesec u Vodoliji koji je 22. avgusta.

Vukašin na svojoj Instagram strani Astrovuk otkriva mnoge zodijačke tajne. Za pun Mesec u Vodoliji 22. avgusta kaže da nosi trenutak oslobađanja i iskorak u jedno sasvim novo poglavlje života.

Snagom volje, motivacijom, rizikom, ali i presekom onoga što nas guši i pritiska mesecima unazad krčimo sebi put ka novim poznanstvima, kontaktima, novoj vezi, novom putu ka zaradi, promeni posla, životnih navika. Ovaj mesec uvek sa sobom nosi iznenađenja i obrte.

Da vidimo šta očekuje svaki znak.

Ovan

Energija i strasti kuljaju u vama. Treba mudro da kanališete svoju energiju. Novi kontakti koji su od krucijalnog značaja u budućnosti. Upuštanje u nešto sasvim novo.

Bik

Poslovne promene, oprezno trošite. Prijatelji vas mogu mudro savetovati, a autoriteti (šef, roditelj) kočiti.

Blizanci

Komunikacija sa ljudima može biti problematična, ali je i ključna, budite diplomatični. Stres vam ne da mira. Budite strpljivi, balansirajte. Mogućnost za proširenje mreže kontakta, nove saveze i poslovne projekte.

Rak

Obnova emocija, mogućnost otpočinjanja nečeg sasvim novog, buđenje emocija. Rešenje na vidiku. Upuštanje u novčani rizik. Stabilizacija finansija.

Lav

Kriza, turbulencija i promene u okviru partnerskih odnosa. Prekid određenih kontakata i konačna finalizacija. Otvaraju vam se novi životni koloseci.

Devica

Obratite pažnju na zdravlje, san. Dobro se organizujte, promenite režim ishrane. Tu su i novi saradnici ili promena koncepta rada na poslu. Prilagodite se.

Vaga

Potreba za poletom, strastima, uzbuđenjima, intimi, bliskosti. Iznenadna trudnoća ili vesti koje nagone na radost i veselje. Avantura i potencijalna veza na vidiku.ž

Škorpija

Porodični problemi, razmišljanje o selidbi. Družite se sa prijateljima ili se obratite za savet psihologu ili voljenoj osobi. Prilika za otpočinjanje privatnog posla.

Strelac

Problemi sa komunikacijom, sa bratom, sestrom ili nekim iz porodice odnos može biti posebno problematičan, treba raščistiti stvari. Pristižu vam ključne informacije. Kupovina električnih uređaja, kupovina kola, kraće putovanje. Pažljivo sa dokumentima, da nešto ne zagubite.

Jarac

Promene u finansijama, razmišljanje i mogućnostima novih priliva novca. Rešite sva dugovanja i usresredite se na nove planove vezane za zaradu i dobit.

Vodolija

Prekid sa lošim navikama. Očistite se od svega što vas blokira, bili to ljudi ili obrasci ponašanja, okrenite novi list. Individualnost. Period kada ste puni ideja. Iskoristite ih. Slušati intuiciju.

Ribe

Okrenuti se domu i porodici. Uživajte u zajedničkim trenucima i nasmejte se. Razmišljajte pozitivnije i ne zaboravite da sledite svoju intuiciju. Ona vas uvek navede na ispravni put.

 


***
Bonus video: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram