Šta pun Mesec u Škorpiji donosi svakom horoskopskom znaku

Pun mesec
Foto: EPA-EFE/Peter Komka

Ovaj pun Mesec je mesec emocija, ali onih dubokih, jakih i te emocije u nama izazivaju strah, gubitak, tugu, piše magazin.novosti.rs.

Plašimo se da nešto ne izgubimo jer Škorpija traži transformaciju, a mi je se plašimo! Škoprija ne traži promenu onog dela života koji se popularno zove „zona komfora“, već onu duboku, jaku, transformaciju iz srži čovekove.

Pošto je pun Mesec sinonim za gomilanje stvari pripazite se da ne izbaci i ono što ne treba. Na površinu mogu da isplivaju preljuba, tajna pisma, skriveni zagrljaji itd.

Nikako krediti!

Škorpija upravlja i tuđim novcem i sada nije vreme za nove kredite, pozajmice. Pravo je vreme da novac ako dugujete vratite i da napravite precizan plan otplate i da ga se pridržavate.

Izbacite prošlost, vratite dugove.

Međutim, potrudite se da izbacite prošlost iz života, da počistite sećanja i da krenete napred sa novim idejama i ciljevima. Sve ono što nas potajno mori sada podelite sa osobom od poverenja.

Ovaj pun Mesec će praviti opoziciju sa četiri planete a to su Sunce, Uran, Merkur i Venera. Na svakog će uticati drugačije. Nekome će pokrenuti promene u ljubavnim odnosima, nekome po pitanju finansija, zarada a na globalnom planu će svakako doneti nemire i promene vezane za ekonomiju. Ovaj pun Mesec U Škorpiji se dešava na 7 stepenu a sedmi stepen je stepen Vage (Vaga je diplomata) i on nam poručuje da budemo mudri i fleksibilni po pitanju promena.

Znakovi koji će najviše osetiti pun Mesec u Škorpiji.

Raku će biti aktivirane četiri planete, biće strasti i svađa!

Rak

Vama ovaj pun Mesec aktivira četiri planete što će dovesti do pojačanih emocija pogotovo kada su ljubavni odnosi u pitanju, a tu je i Mars pa se pripazite od jakih reči i svađa. Ako možete odbrojite u sebi do 10 i tek onda reagujte.

Ovan

Sada vam se aktivira polje karijere i novca. Dobijate potrebne informacije za promenu posla i povećanje zarade. Dobro razmislite pre nego što donesete odluku. Da li ostati na starom putu ili prihvatiti novi!

Ovnu se aktivira polje karijere, a Škorpijama nežnija strana – izjavljujte ljubav svima!

Škorpija

Vama će ovaj pun Mesec aktivirati vaše 7 polje gde su Sunce, Vener, Merkur i Uran. Sada otvorite karte i precizno recite koga volite. Prvo sebi pa osobi preko puta vas. Morate da znate da dok vi ne kažete osoba preko puta vas to ne zna!

Jarac

Vas će ovaj pun Mesec „naterati“ da počnete da tražite srodnu dušu. I imaćete uspeha ako lepo posložite plan i ideju u svojoj glavi. Univerzum vas podržava i potrebno je samo malo da se potrudite!