Dnevni horoskop: Vaga da napravi prvi korak

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 27. april 2021.

OVAN

Posao: Obratite posebnu pažnju na formalnosti i papirologiju kako biste izbegli potencijalne propuste, piše Astroputnik.

Ljubav: Imate velika očekivanja kada je ljubav u pitanju. Ne bi bilo loše da bar za nijansu smanjite kriterijume.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Trebaće vam poprilično strpljenja u komunikaciji sa saradnicima, potrudite se da ostanete stabilni a ipak dosledni svojim stavovima.

Ljubav: Nagle promene raspoloženja mogle bi doprineti problemima u komunikaciji sa dragom osobom i moguće verbalne rasprave.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

BLIZANCI

Posao: Nije povoljan trenutak za pokretanje novih inicijativa, pozabavite se tekućim obavezama, biće povoljnijih prilika u narednom periodu.

Ljubav: Ukoliko vam se dinamika u rešavanju nekih problema sa dragom osobom ne dopada, nikako ne ubrzavajte događaje jer to može biti kontraproduktivno. Budite strpljivi.

Zdravlje: Napetost, stres.

RAK

Posao: U onom delu posla u kom ste najsigurniji i najbolje plivate, maksimalno stavite sebe u prvi plan i neće biti prepreka ka ostvarenju najvažnijih ciljeva.

Ljubav: Ne gušite sebe nekim situacijama i ljudima koji vam ne prijaju i crpe vam dragocenu energiju. Posvetite se nekoj zajedničkoj aktivnosti, ili možda poseti prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro

LAV

Posao: U pitanje bi moglo doći probijanje nekih zadatih rokova, pa se morate baviti produžavanjem istih zbog čega bi tekuće obaveze mogle dodatno trpeti.

 Ljubav: Vaša osećanja bi danas mogla biti promenljiva i mogli biste biti prilično nepristupačni za druge.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

DEVICA

Posao: Iskoristite sva svoja znanja i načine na koje vi smatrate da problemi mogu najbrže i najefikasnije da se reše. Imaćete podršku nadređenih, i pomoć u svakom segmentu.

Ljubav: Pozitivno utičete na dragu osobu, što doprinosi dobrom raspoloženju i stabilnoj komunikaciji. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

VAGA

Posao: Ovo je period gde se mogu otvoriti mnoga  poslovna vrata za koja niste ni znali da postoje, nemojte imati strahove, pokušajte da bar jednu novu šansu iskoristite.

Ljubav: Na ljubavnom planu trebaće dosta kompromisa i dobre volje da sve dovedete u nivo koji odgovara obema stranama. Napravite prvi korak.

Zdravlje: Osetljivost kože.

ŠKORPIJA

Posao: Odličan dan je pred Škorpijama da tekuće obaveze završe na vreme, ali i za sve one ambicioznije koji imaju nameru da pokrenu neku novu inicijativu ili projekat. Samo napred.

Ljubav: Morate da izbacite sve opterećujuće stvari iz vaše aktuelne partnerske veze da biste uživali i bili krajnje posvećeni.

Zdravlje: Odlično.

STRELAC

Posao: Velik obim obaveza očekuje tipične Strelčeve ovog dana, mogli biste biti doslovno zatrpani poslom. Mnogo toga je ostalo od ranije a neće izostati ni nove.

Ljubav: Da bi vaša veza imala perspektivu i neke normalne okvire unesite malo promena, neće nikako škoditi.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

JARAC

Posao: Odličan radni dan je pred Jarčevima, biće izazova ali uspećete  na kraju sve da završite na vreme.

Ljubav: Pokušajte se malo više potruditi da pronađete model za iznalaženje više vremena  kako bi ga što kvalitetnije provodili zajedno.

Zdravlje: Pad imuniteta.

VODOLIJA

Posao: Mogli biste da očekujete dosta iznenadnih promena planova i rokove koji su kratki. Organizacija je ključni faktor.

Ljubav: Preokupiranost poslovnim obavezama neće vam ostaviti baš mnogo vremena, ili ne bar onoliko koliko biste želeli da posvetite ljubavnoj sferi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

RIBE

Posao: Prilagođavanje je ključ, pa se potrudite da na tome maksimalno radite, kako biste sve zacrtane obaveze na vreme realizovali. Emocije isključite kada je posao u pitanju.

Ljubav: Bićete u iskušenju da negde zajedno otputujete, ali nije isključeno i da će sve ostati u domenu planova zbog poslovnih aktivnosti. Ne odustajte odmah na prvu prepreku, poradite na alternativi.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram