Retrogradni Mars od 30. novembra donosi nemir i probleme za tri astro znaka

horoskop
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pred njima su veliki izazovi.

Planetarna selidba u Jarca, povratak Jupitera u Ovna i retrogradni Mars u Blizancima obeležiće dane pred nama. A budući da će Mars do kraja decembra biti u retrogradnom hodu, vreme neće biti povoljno za prelazak na novi posao, sklapanje braka, selidbu i druge značajne promene u životu.

Kritičan period kada bi pametnije bilo da se primire odnosi se na Blizance, Device i rođene u znaku Strelca, piše Luftika.

Blizanci

Blizance će ovaj period pogoditi na emotivnom nivou, a komunikacija sa partnerom biće na jako lošem nivou. Upravo to će dovesti do problema, koji nećete znati da rešite.

Raskid ili razvod je sve izvesniji.

Ipak, lepa vest u tom crnilu jeste brzina kojim će se slomljeno srce zalečiti. Posle kiše dođe duga, a posle turbulentnog retrogradnog Marsa dolaze lepši dani.

Devica

Device će retrogradni hod planeta navesti na gubitak kontrole. Rođeni perfekcionisti, Device će ispustiti konce iz ruku.

Ljulja im se kako lični tako i poslovni život.

Devicama se savetuje da budu strpljive i otvorene za sve sugestije i savete. Ukoliko budu vodile glavnu reč, mogu ostati bez nekog vrednog posla ili veće količine novca.

Strelac

Strelca čeka prava drama kada je porodica u pitanju – svađe, konfilkti, prekid komunikacije. Takođe, može da se desi da prijatelji ne budu na vašoj strani, ali sa razlogom.

Ovo je period kada ćete shvatiti da niste postupili fer i tek tada može da vas pogodi ono što su članovi vaše porodice već preboleli.

Mars je planeta akcije i motivacije, pa kada krene retrogradno, snažno osećamo efekte. Čini se da stvari usporavaju i možemo da izgubimo zamah ili motivaciju da idemo napred. Iako se ovo može činiti kao prepreka, to je zapravo dar. Zbog toga je retrogradni Mars dobro vreme za revidiranje naših ciljeva, procenu motivacije, upravljanje našim nivoima energije.

BONUS VIDEO: Tri znaka koja će rizikovati sve u ljubavi

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram