Nedeljni horoskop: Prošlost se vraća u živote dva znaka

Foto: JOHN MACDOUGALL / AFP / Profimedia

Saznajte šta naredna nedelja donosi vašem horoskopskom znaku.

OVAN

Ljubav: Osećate se sigurno u sebe, partner vam je prepustio da kreirate svakodnevnicu i zajedničke planove. Želite da se opustite i odmorite zajedno sa partnerom, mnogi Ovnovi planiraju i kraće putovanje. Za slobodne trenutno nema većih promena, novembar se završava mirno.

Posao: Niste sigurni u kom smeru će vaša karijera napredovati, nemojte dopustiti da vam misli o poslu pokvare svakodnevnicu. Ostanite strpljivi prepustite vremenu da pokaže svoje, a zatim donesite odluke. Finansijsko stanje je nestabilno, očekuje se priliv novca krajem nedelje.

Zdravlje : Nema većih promena, piše Mogu ja to sama.

BIK

Ljubav: Insistirate na zajedničkim druženjima i izlascima što će razbiti melanholiju u vezi i braku. Partneru će se dopasti vaša incijativa i vedar duh! Slobodne Bikove očekuju zanimljivi susreti sa porodicom i daljim rođacima, uživajte u zajedničkim trenucima.

Posao: Zadovoljni ste trenutnim stanjem na poslu i možete da se posvetite privatnom životu. Sredinom nedelje mnoge Bikove očekuju važni poslovni sastanci. Imate podršku ljudi oko sebe i svom okruženju deluje kao da vas niko ne može zaustaviti na putu uspeha.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BLIZANCI

Ljubav: Pred Blizancima je nedelja u kojoj mogu pokrenuti ozbilje teme, konstruktivne razgovore sa partnerom koji će ojačati vašu vezu i brak. Nakon nekoliko nedelja u kojima ste osećali napetost u komunikaciji sada je vreme da pokrenete pozitivnu energiju. Slobodne Blizance ne očekuju veće promene na ljubavnom polju.

Posao: Imate potrebu da dokazujete iskrenost nekog od kolega i njegovo zalaganje, nemojte voditi bitku sa vetrenjačama. Ostanite ovog puta po strani i fokusirajte se na svoje poslovne obaveze. Očekuje vas dobro finansijsko stanje.

Zdravlje: Moguća migrena, provodite više vremena na svežem vazduhu.

RAK

Ljubav: Slobodni Rakovi žele da obnove kontakt sa osobom iz prošlosti, imate podršku zvezda. Nemojte ulaziti odmah u vezu sa ovom osobom, najpre rešite sve nesuglasice. Rakove u vezi i braku očekuje mirna nedelja, možete da se posvetite sebi.

Posao: Sunce u Strelcu u vama podstiče želju za uživanjem i putovanjima, ako ste u prilici iskoristite vikend sa odmor i kratko putovanje. Prijaće vam promena! Poslovna situacija je stabilna, ne očekuju vas veće promene.

Zdravlje: Sjajno.

Foto: Shutterstock

LAV

Ljubav: Niste zadovoljni okolnostima koje su vas zadesile, nemojte kriviti partnera. Morate prihvatiti deo odgovornosti kako bi rešili nastale probleme. Slobodne Lavove očekuje manja rasprava sa prijateljem, osećate se iznevereno.

Posao: Nema većih promena na poslovnom polju, generalno ste zadovoljni trenutnom poslovnom pozicijom. Nemojte trošiti velike količine novca u šopingu, pokušajte da odolite prazničnoj atmosferi.

Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Ljubav: Pred Devicama je mirna nedelja u toku koje možete da posvetite pažnju sebi, odmorite od naporne svakodnevnice i uživate u hobijima. Slobodne Device nisu zainteresovane za sklapanje novih poznanstava i izlaske. Device u vezi i braku uživaju i odmaraju u okviru doma.

Posao: Osećate grižu savest ali ne možete poslovne probleme svojih saradnika shvatati kao svoju odgovornost. Dopustite drugima da se sami izbore za sebe, a vi se posvetite svom telu i odmorite se od napornih poslovnih aktivnosti.

Zdravlje: Sjajno.

VAGA

Ljubav: Očekuje vas stabilna nedelja kada je ljubav u pitanju, možete da se posvetite poslovnim projektima. Vague u braku i vezi imaju potpunu podršku partnera. Slobodne Vage maštaju o osobi iz prošlosti sa kojom su nedavno obnovili kontakt.

Posao: U nedelji pred vama očekuje vas finansijski dobitak i nova poslovna prilika koju treba prihvatiti. Nemojte se premišljati jer je pred vama povoljna nedelja na poslovnom planu i ukazaće se prilike koje će vam omogućiti dodatnu zaradu, tako da uđete u 2023. godinu ponosni na svoje finansijsko stanje.

Zdravlje: Neopohodan vam je pravilan, redovan san.

ŠKORPIJA

Ljubav: Niste sigurni u svoju vezu, nemojte započinjati svađu ako nemate dokaze za neverstvo. Ulazite u konflikte bez potrebe i sumnjate u partnerovu vernost bez jasnih dokaza, posvetite se sebi i odmorite. Slobodne ne očekuju veće promene na polju ljubavi.

Posao: Zadovoljni ste finansijskim stanjem, trenutno želite da se opustite i uživate u stečenom novcu i stabilnoj poslovnoj poziciji. Mnoge Škorpije planiraju produženi vikend i kraće putovanje. Nemojte zanemariti važne poslovne projekte.

Zdravlje: Ostanite umereni kada je hrana u pitanju.

Foto: Shutterstock

STRELAC

Ljubav: Sunce u Strelcu pomera granice, vi ste kreativni i želite dobru energiju da prenesete na ljude iz svoje okoline. Partneru je potrebna vaša podrška! Slobodni pripadnici znaka uživaju u neobaveznom flertu.

Posao: Nema većih promena na poslovnom planu, pred vama je nedelja tokom koje možete da se posvetite sebi. Nedelja nije predviđena za nagle promene i ishitrene poteze, radije održite pažnju na privatnom životu. Finansijsko stanje je dobro.

Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC

Ljubav: Slobodni Jarčevi imaju priliku da pokrenu kontakt iz prošlosti sa osobom koja im je u protekloj godini bila draga. Nemojte brzopleto ulaziti u vezu. Pred zauzetim Jarčevima je produktivna nedelja, većina će usmeriti energiju na kućne poslove koje dugo odlažu.

Posao: Pozitivna energija u kolektivu podstiče u vama kreativnost, želite da ugodite svojim kolegama i dodatno podstaknete prazničnu atmosferu. Očekuje vas nešto rasterećenija nedelja u toku koje možete da odmorite.

Zdravlje: Nema većih promena.

VODOLIJA

Ljubav: Venera u Strelcu podtiče Vodolije da maštaju o dalekim putovanjima sa voljenom osobom. Ukoliko ste u mogućnosti organizujte kraće vikend putovanje ili uživajte u obliženjem restoranu u romantičnoj večeri. Bićete u pokretu, što slobodnima stvara odličnu priliku za ostvarivanje novih kontakata.

Posao: Prva polovina nedelja biće aktivna, od vas kolektiv može zahtevati da preuzmete potpunu odgovornost za određene projekte. Druga polovina nedelje je zato kao stvorena za uživanje, ostanite skoncetrisati u prva tri dana radne nedelje i završite sa važnim obavezama na vreme.

Zdravlje: Osetljivo vam je grlo.

RIBE

Ljubav: Uživajte u dobroj energiji koja vas očekuje u narednoj nedelji, ovo je idealan trenutak za realizaciju planova. Slobodne Ribe uživaju u izlascima sa prijateljima, imate priliku da stupite u kontakt sa osobom koja vas se dopada duže vreme.

Posao: Očekuje vas stabilna poslovna situacija, generalno gledano nema većih promena. Mars je već nekoliko nedelja u retro hodu što stvara blagu nervozu u vama kada su poslovne obaveze u pitanju. Uspevate da držite sve pod kontrolom.

Zdravlje: Dobro.

***

BONUS VIDEO: Brze frizure za 3 minuta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram